Lakušić za BORBU: Vandalski napadi su nas motivisali da preduzmemo dodatne mjere u zaštiti imovine Regionalnog vodovoda

0

Završeni su radovi na postavljanju armaturne mreže kao dodatne zaštite na već postojeću renoviranu zaštitnu plastificiranu žičanu mrežu (ogradu) na PK Bolje Sestre. Ovi radovi su izvođeni u skladu sa dogovorom sa Nacionalnim parkom Skadarsko jezero, kako bi se dodatno osigurale kamere koje će nadgledati Malo blato u Skadarskom jezeru, saopštio je predsjednik borda direktora „Regionalni vodovod Crnogorsko primorje“ Zoran Lakušić.

„Nažalost, ove kamere bile su meta vandala u prethodnom periodu. Ovi vandalski napadi su nas motivisali da preduzmemo dodatne mjere zaštite kako bi spriječili slične incidente u budućnosti. Postavljanjem armaturne mreže, povećali smo sigurnost kamera i cjelokupne infrastrukture. Regionalni vodovod intenzivno radi na zaštiti imovine koja im je data na upravljanje. U proteklom periodu, realizovano je mnogo aktivnosti u cilju očuvanja i unapređenja ove imovine“, izjavio je Lakušić.

Prema njegovim riječima, „postavljanjem armaturne mreže na PK Bolje Sestre, dodatno smo osigurali postojeću infrastrukturu, što je ključan korak u našim naporima da zaštitimo vrijedne resurse kojima upravljamo“.

„Zaposleni u Regionalnom vodovodu, predvođeni stručnim i predanim radnicima poput Branka Novakovića i Saše Novovića kojima ovo nije u opisu posla, kontinuirano ulažu napore kako bi se osigurala maksimalna zaštita i funkcionalnost imovine. Njihova posvećenost i profesionalizam čine temelj našeg uspjeha u unapređenju infrastrukture“, rekao je Lakušić.

Kako je dodao, „nastavljamo s naporima da unaprijedimo sigurnost i efikasnost naše infrastrukture, osiguravajući tako dugoročnu održivost i kvalitet usluga koje pružamo našim korisnicima“.

„Armaturna mreža postavljena je s unutrašnje strane postojeće ograde. Njihovo učvršćivanje za stubove obavljeno je postupkom zavarivanja. Spojevi dvije armaturne mreže, u zavisnosti od konfiguracije terena, rađeni su tako da se što manje mreže preklapaju, kako bi vizuelno izgledalo ljepše, kao da je mreža iz jednog komada. Ovaj primjer pokazuje korektan i odgovoran odnos zaposlenih prema svojoj firmi“, kazao je Lakušić.

Za kraj je dodao:

„Nastavljamo s naporima da unaprijedimo sigurnost i efikasnost naše infrastrukture, osiguravajući tako dugoročnu održivost i kvalitet usluga koje pružamo našim korisnicima. Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali u realizaciji ovog projekta“, zaključio je Lakušić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.