Čestitke povodom Dana opštine Andrijevica

0

Mandić: Iskrena mi je želja da svi, zajedničkim snagama, u budućnosti učinimo Andrijevicu ljepšim i ugodnijim mjestom za život

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić čestitao je Dan opštine Andrijevica prvom čovjeku te opštine i svim njenim građanima.

„Iskrena mi je želja da svi, zajedničkim snagama, u budućnosti učinimo Andrijevicu ljepšim i ugodnijim mjestom za život, po mjeri njenih žitelja, a posebno mladih ljudi.“ – naveo je u čestitci predsjednik Mandić.

Dodao je da Andrijevica, kao centar vasojevićkog kraja, mora dobiti onu pažnju i brigu koju i zaslužuje i u tom kontekstu naglasio da će predano raditi da uspostavi što bolju saradnju između Skupštine Crne Gore i nove lokalne samouprave u tom gradu.

„Zadatak cijele Crne Gore je da vrati život Andrijevici i u to ime, još jednom želim da Vama i svim građanima Andrijevice srdačno čestitam Dan opštine“ – zaključio je predsjednik Mandić.

Popović: Andrijevica je primjer kako se može graditi bolja budućnost za sve nas

Zdenka Popović, potpredsjednika Skupštine Crne Gore, čestitala je Dan opštine Andrijevica.

„Poštovane građanke i građani Andrijevice,

S velikim ponosom Vam upućujem najsrdačnije čestitke povodom, 17. jula, Dana opštine Andrijevica. Ovaj dan nije samo prilika da se prisjetimo bogate istorije i tradicije Vasojevićkog kraja, već i trenutak da se s ponosom sjetimo heroja koji su pokrenuli ustanak za slobodu Vasojevića i cijele Crne Gore. Njihova hrabrost i ljubav prema domovini vječno će nas inspirisati i podsticati da čuvamo i unaprjeđujemo našu domovinu.

Andrijevica je primjer kako se može graditi bolja budućnost za sve nas. Svaka nova investicija, svaka nova ideja i svaki korak naprijed svjedoče o snazi i odlučnosti da Andrijevicu učinimo još boljim mjestom za život.

Pozivam sve nadležne i političke aktere da se što prije formira lokalna vlast koja će još više unaprijediti životni standard građana u Andrijevici, raditi na razvoju infrastrukture, obrazovanja, zdravstva i svih segmenata društva. Samo zajedničkim naporima možemo ostvariti ciljeve koji će Andrijevicu učiniti prosperitetnom i uspješnom.

Neka ovaj dan bude ispunjen ponosom, ali i novom energijom za dalji napredak i prosperitet, uz nadu da ćemo zajedno nastaviti da gradimo našu Crnu Goru kao zemlju svih svojih građana“, navodi se u čestitki.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.