Sautgejt: Bili smo najbolja ekipa na turniru, rano je da pričam da li ostajem

0

Obećao je da će napustiti klupu Engleske ukoliko ne osvojio Evropsko prvenstvo. Zastao je korak od cilja. Geret Sautgejt nije želio da odgovori da li će održati obećanje.

Mislim da sada nije pravi trenutak. Moram da razgovaram sa pravim ljudima“, rekao je Sautgejt.

Predstavnike medija sa ostrva je interesovalo zašto je u 61. minutu zamijenuo Harija Kejna. Kapiten Engleske je u ovom i finalu Evropskog prvenstva prije četiri godine sa Italijom imao samo jedan kontakt sa loptom u protivničkom šesnaestercu.

Fizički mu je bilo teško. Krenuo je turnir sa malo utakmica i nije dostigao nivo kojem smo se nadali. Utakmice su zahtjevne, mislili smo da će Olijeva (Votkins) svježina da nam omogući da pritisnemo bolje. Mislim da su izmjene donijele ono što smo od njih tražili“.

Englezi su sve vraćali u svim mečevima eliminacione faze nakon zaostaka. Uspjeli su to i večeras u jednom momentu, ali ih je sasjekao Mikel Ojarzabal u 86. minutu.

Takmičili smo se do samog kraja. Mislim da nismo dovoljno dobro držali loptu u posjedu. Dobro smo se branili, ali kada osvojite loptu morate da se oslobodite pritiska. Nismo bili u stanju to da uradimo. Veliku šansu smo imali za izjednačenje. Mislim da su bili najbolji tim na turniru, rekao je Sautgejt podsjetivši na šanse Deklana Rajsa i Marka Geja, glavom, kada je Dani Olmo odbio loptu, takođe glavom sa gol linije.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.