Dnevni horoskop

0
  • Ovan

    Danas ćete teško moći da izbjegnete nesuglasice sa jednim kolegom ili nadređenim. Dobro proučite dokumente prije nego ih potpišete. Vaš odnos s partnerom je skladan. Planirate odlazak na zabavu, gdje ćete se sjajno provesti. Odlično se osjećate.

  • Bik

    Natprosječne rezultate će postići Bikovi u uslužnim djelatnostima ili ugostiteljstvu. Obratite pažnju na neke manipulativne kolege. Emotivni period u kojem je na prvi pogled sve u redu, ali oboje sumnjate jedno u drugo. Pad imuniteta.

  • Blizanci

    Nepovoljan aspekt može da uzrokuje dosta nesporazuma i sklonost ka previdima što se tiče bitnih stvari. Sumnja partnera u vašu iskrenost je uvrjedljiva, to se može pretvoriti u raspravu. Vrtoglavica.

  • Rak

    Spletke jednog od saradnika mogu vas izbaciti iz takta. Konkurencija pokušava da vas ugrozi, ali neće uspjeti u tome. Slobodni Rakovi mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu za koju se može ispostaviti da nije slobodna. Promjena raspoloženja.

  • Lav

    Nepovoljan aspekt može da doprinese tome da se dekoncentrišete i načinite previd što se tiče novca. Nedosljedno ponašanje osobe koju ste nedavno upoznali stvara u vama sumnju u njenu iskrenost. Poteškoće s disanjem.

  • Djevica

    Nepovoljan aspekt doprinosi tome da se više fokusirate na detalje nego na suštinu, pa su moguće pogrešne procjene situacija. Otkrili ste partneru svoje sumnje, a to može izazvati buru negodovanja. Pad imuniteta.

  • Vaga

    Danas možete otkriti iskrene namjere nekog od kolega, a to vas neće samo razočarati nego i isprovocirati na raspravu. Planirate zajednički izlazak s partnerom. To će između vas rasplamsati stari žar i pojačati emocije. Više se odmarajte.

  • škorpija

    Reorganizacija u firmi donijeće vam promjenu u uslovima rada, ali i u vašoj poziciji i nadležnostima. Ovaj period mogu da obelježe ljubomorne scene i preispitivanja o tome gde ste bili i s kim ste bili. Rasprava. Odmarajte se.

  • Strelac

    Neiskrenost nekog saradnika danas može da stvori turbulentnu atmosferu na poslu. Moguće su nesuglasice i nesporazumi. Obnavljanje veze s bivšom ljubavlju može biti glavna tema. Ovog puta planete će biti na vašoj strani. Prehlada.

  • Jarac

    Poslovni sastanak danas će imati tešku atmosferu jer pregovarači mogu biti nepopustljivi. Potrudite se da izbjegnete nesporazume. Slobodni Jarčevi se dvoume između dvije osobe koje im se dopadaju. Sačekajte da vrijeme da odgovor. Osip na koži.

  • Vodolija

    Konkurencija je spremna da podrije vašu poziciju, ali vi idete korak ispred svih. Odigraćete dobar strateški potez. Osjećate se usamljenim čak i ako ste u braku ili vezi. Iskrenim razgovorom s partnerom prevladaćete taj osjećaj. Nervoza.

  • Ribe

    Ključ uspjeha tokom ovog dana je da se pridržavate unapred zacrtanog plana i ne ulazite u rizične investicije, jer je moguć gubitak. Načinićete značajan korak u zbližavanju sa osobom koja vam se već dugo sviđa. Problem sa stomakom.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.