Taljeres ogolio probleme Crvene zvezde

0

Crvena zvezda je odigrala jako slabo u poslednjoj provjeri pred start šampionata Srbije. Argentinski Taljeres je pobijedio golom u 2. minutu i ogolio brojne probleme u ekipi trenera Vladana Milojevića.

Već na startu utakmice vidjelo se zašto je timu Zvezdinih ambicija potrebno osvježenje na poziciji lijevog beka. Sporo je reagovao Rodić, Martinez utrčao ispred njega i lako savladao Gutešu za rano vođstvo Argentinaca.

Slabo je igrala Zvezda, mogla da izjednači samo udarcem iz daljine. Južnoamerikanci su bili u prilici i da dupliraju prednost.

Kad se sve sabere, prilično skromno izdanje crveno-bijelih. Jasno je da su ovom timu potrebna pojačanja, kao i da Milojević iskristališe grupu od 15-16 igrača koji će nositi teret takmičenja na tri fronta.

Puma je odigrao skoro cio meč i nije pokazao ništa posebno, slabije izdanje u odnosu na prethodne mečeve zabilježio je i Dalsio.

Ispod nivoa bio je i Šerif Endiaj, uz činjenicu da nije imao skoro nikakvu pomoć od saigrača.

Moraće daleko bolje i Luka Ilić, isključen sredinom drugog poluvremena zbog dva žuta kartona. Pošto je bio prijateljski karakter meča, kod oba crvena predviđena je zamena.

Crvena zvezda – Taljeres 0:1 (0:1)

Strelac: Martinez u 2. minutu. Crveni kartoni (sa pravom zamjene): Portiljo (Taljeres) u 45. i Ilić (Crvena zvezda) u 70. minutu.

CRVENA ZVEZDA: Guteša – Mijailović (od 64. Mimović), Leković (od 64. Điga), Stojić (od 79. Đurić), Rodić (od 46. Anan) – Dalsio (od 64. Katai), Hvang – Puma (od 79. Maksimović), Ilić (od 71. Knežević), Šljivić (od 64. Jovanović) – Endiaj (od 79. Sremčević).

TALJERES: Erera, Suarez, Mantilja, Katalan, Riveiros, Bota, Portiljo, Benavidez, Martinez, Ortegoza, Bartićoto.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA.

(sk)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.