Jakov neće reviziju Drugog svjetskog rata, hoće da i dalje puca po svima koji nijesu bili komunisti!

0

Piše: Ivan Milošević

Protivnik sam svakog revizionizma kada je u pitanju Drugi svjetski rat, reče Jakov danas i ostade živ.

Ovako nešto nijesu rekli ni najkortodoksniji komunistički istoričari tipa Radoja Pajovića i društva! U tom pogledu Jakov ih je za koplje prevazišao! Gdje li je Jakov učio školu, u Oksfordu ili Kumrovcu? Po njegovom današnjem stavu školu je završio na tajnom kumrovačkom fakultetu, a predavači su mu bili Josip Broz, Moša, Đilas i Kardelj! Za tajne, revolucionarnme poduhvate mora da mu je lekcije davao Ranković ili Sava Kovačević! To, sine Jakove, deri po Crnoj Gori i po stratištima nacionalista i ostalih koji nijesu bili komunisti, jer su svi oni bili izdajnici i zaslužili su metak u čelo, a zaslužiće i još jedan ukoliko se povampire!

Crni Jakove, pa ta EU u koju se kuneš donela je rezolucije o osudi i zabrani propagande totalitarnih sistema, među kojima je odmah uz rame fašističkim i komunistički! Kako ćeš crni Jakove u Evropi sa Brozom i Petom prolerskom u srcu i nervnim ćelijama. Ne idu, crni Jakove, EU i komunizam, to su kao dvije planete, jedna bez vode, a druga bez vazduha!

Jakove, čovječe, pa ukoliko je nešto potrebno Crnoj Gori, onda je to revizija Drugog svjetskog rata i bez nje bićemo uvijek slijepo crijevo ovoga svijeta, posebno Balkana. Ono što je najpotrebnije Crnoj Gori, revizija Drugog svjetskog rata, za tebe je nepotrebna, štetna!! Trljam oči i ne vjerujem i pitam se jesam li se jutros uopšte probudio ili sanjam neki ružni san – Jakov protiv svakog revizionizma u Drugom svjetskom ratu! Ipak je java, a ja naivan pisao Jakovu da me primi i da razgovaramo o rehabilitaciji crnogorskih četnika pobijenih u maju 1945. godine u Sloveniji? Dobro mi nije poslao neku komunističku crnu trojku na vrata i da me dilitnu u kantu za otpatke, a i tamo me izbrišu iz porodične i ostale memorije! Crni Jakove, gdje ovo nauči, ko ti to reče, sa kim se to uortači i sa kime siješ i dalje ideološke, bratsvenične i ostale podjele u Crnoj Gori?

Jadan si ti Jakove predsjednik, kada ti je stran revizionizam Drugog svjetskog rata! Od tebe možemo svašta da očekujemo, ali ne i da zaliječiš krvavu bratoubilačku ranu. Ukoliko nema revizionizma, onda su svi koji nijesu bili komunisti izdajnici i saradnicio okupatora, koljači i vaditelja materica i ubice djece, staraca i žena!Crni Jakove, šta reče, gdje ti se omače i imaš li barem trunke savjesti i da uvažiš na stotine hiljada potomaka crnogorskih četnika. A dobar dio njih je čak i glasao za tebe, a ti im ovako vraćaš! Crni Jakove, gdje to ideš i sa kim i gdje će se sve to završiti!

E, pa nećeš Jakove, kako si naumio i nećeš mi ubijenog i strijeljanog pretka na pravdi Boga u Sloveniji nakon 80 godina i dalje nazivati izdajicom i saradnikom okupatora. Neće moći, Jakove, moraćeš da revidiraš kako znaš i umiješ i to bez Golog Otoka! Nadam se da neću biti usamljeni glas i savjest pobijenih crnogorskih četnika u Sloveniji i da će ti se ovih i narednih dana obratiti njihovi potomci i tražiće da revidiraš i vratiš se na početna, normalna podešavanja i shvatiš da je brat ubio brata bez razloga, iz obične mržnje i ideološke zaslijepljenosti i da se to mora znati i svakome reći!

Crni Jakove, što mi uvrijedi pretka pokošenog komunističkim rafalom i strijeljaš ga ovih dana još jednim metkom! Neću ti to oprostiti, a nadam se da ni ostali potomci četnika, a ima ih podosta, neće prećutati tvoj današpnji nastavak bratoubilačkog kola u Crnoj Gori!

(srpska24.me)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.