Procurile specifikacije za Honor Magic V3

0

Honor nastavlja da podiže očekivanja za svoj nadolazeći Magic V3 preklopni pametni telefon, otkrivajući nove opcije boja kroz tizere. Nedavno su se na internetu pojavile i slike uređaja uživo. Sada imamo detaljan uvid u njegove specifikacije, zahvaljujući najnovijim procurjelim informacijama.

Navodno, Magic V3 će biti tanak samo 9,7mm kada je preklopljen, što ga čini 0,2mm tanjim od svog prethodnika, koji je i dalje najtanji preklopni pametni telefon na svijetu. Novi model će težiti 226g, što je 5g manje od V2.

Ključne karakteristike uključuju IPX8 ocjenu otpornosti na vodu i bateriju kapaciteta 5.200 mAh koja podržava 66W žično punjenje. Uređaj pokreće čipset Snapdragon 8 Gen 3 i posjeduje X-osni linearni motor za vibracije. Njegov set kamera uključuje glavnu kameru od 50 MP sa optičkom stabilizacijom slike (OIS) i telefoto sočivo sa 3,5x optičkim zumom. Dodatne karakteristike uključuju podršku za satelitsku komunikaciju, bežično punjenje, bočno montirani skener otisaka prstiju i metalni okvir.

Zvanično predstavljanje Honor Magic V3 zakazano je za 12. jul.

(IT mixer / GSMarena)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.