Knežević otkriva: Skandalozne tvrdnje o „državnom udaru“

0

Lider Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević, u toku skupštinske rasprave o Izvještaju o radu Tužilačkog savjeta, osvrnuo se i na slučaj „državni udar“, ističući da taj predmet dobija dva nova tužioca – Zorana Vučinića i Sinišu Milića. Kako je istakao, tužilac Vučinić, jednom prilikom govorio je „svašta o tom predmetu“.

– Gospodin Vučinić je na Božić prisustvovao jednom ručku koji sam ja organizovao u kući jednog mog prijatelja. Došao čovjek i svašta rekao za ‘državni udar‘ – da je to sramota, da je kriminal što rade specijalni tužioci Katnić i Čađenović i čak me molio da iskoristim svoj uticaj da on bude šef tužilačke organizacije u Podgorici. I umjesto da se čovjek izuzme, jer je jeo svinjetinu sa mnom, on traži da budem osuđen pet godina… Brat ovog drugog, Siniše Milića, dolazi u DNP da traži člansku kartu kako bi ostao savjetnik u jednom državnom preduzeću, poručio je Knežević.

Između ostalog, Knežević je naveo da je metod rada glavnog specijalnog tužioca i vrhovnog državnog tužioca „preslikan od njihovih prethodnika Milivoja Katnića i Ivice Stankovića“.

– Svako ko je kriv – i iz Demokratskog fronta (DF) i iz DPS neka odgovara. Ali se nećeet baviti politikom, poručio je Knežević VDT-u Miloradu Markoviću

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.