Drama na EP: Spasili život mladiću uoči meča Srbija – Danska

0

Dvojica danskih navijača postala su heroji u Minhenu, kada su spasili život mladom Njemcu uoči meča između Srbije i Danske.

Mladić po imenu Jonas srušio se na ulici, a hrabri su odmah priskočili u pomoć, pruživši mu pomoć..

„Moj prijatelj i ja smo veoma pogođeni. Razgovarali smo sa najbližima… Večerašnji meč protiv Srbije se nekako čini nevažnim. U stvari, samo želimo da budemo kod kuće, a Jonas dobro. Došli smo do jedne raskrsnice i vidjeli lijevo od nas mladića preko kojeg je bio bicikl. Kažem: ‘Izgleda čudno, idemo tamo'“, rekao je za danski BT.dk.

Kent Hojgard Jansen i njegov prijatelj brzo su reagovali, koristeći vještačko disanje i masažu srca. dok nisu osjetili da Jonas ponovo diše.

„Instinktivno sam počeo da ga udaram po srcu i poslije nekoliko udaraca natjerao sam prijatelja da mu da vještačko disanje i udahne mu vazduh. Pluća su mu se punila vazduhom kao prazni baloni. Ponovo ga udaram i dajem CPR, moj prijatelj vještačko disanje, ja masažu srca… Odjednom osjetili smo da malo diše“, dodao je Jansen, prenosi „Telegraf“.

Hitna pomoć je ubrzo stigla i preuzela brigu o Jonasu, koji je bio zbunjen, ali živ.

„Uspjeli smo da ostvarimo komunikaciju sa Jonasom, bio je veoma zbunjen i nije imao pojma šta se desilo. Ubrzo su došla hitna pomoć i policija. Objašnjavam im da je Jonas bio mrtav kada smo ga našli. Suze su same krenule…“, zaključio je Jansen.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.