Dnevni horoskop

0
  • Ovan

    Planete pružaju podršku vašim ambicijama da napredujete u karijeri. Pravi je čas da unapredite svoje profesionalno znanje i veštine. Vaš odnos s partnerom je ispunjen harmonijom i uzajamnim razumevanjem. Lep period. Zubobolja. Obratite više pažnje na negu zuba.

  • Bik

    Planetarni aspekti obasjavaju vaše polje finansija. To podstiče dinamiku vašeg poslovanja i obrta novca. Ne možete da prestanete da mislite na osobu s kojom ste se nedavno upoznali. Sledi zbližavanje. Težite dinamici, dešavanjima, a sami možete tome da doprinesete.

  • Blizanci

    Blizance očekuje intenzivnije poslovanje sa inostranstvom. Može uslediti sklapanje poslovnog sporazuma. Ovaj dan donosi strastvenu ljubavnu avanturu sa osobom koju ste upoznali na jednoj zabavi. Moguća je i tajna ljubav. Potrebna vam je dijeta, posavetujte se s nutricionistom.

  • Rak

    Ovaj dan je povoljan za to da završite administrativne poslove i rešite pravne probleme. Mogući su neočekivani dobici. Novi partner se sve vreme ponaša kao da s vama igra neku igru, ne znate na čemu ste. Problemi s varenjem i želucem.

  • Lav

    Ovaj period je uspešan za sve one koji se bave uvozom i izvozom, kao i za one koji sarađuju sa inostranstvom ili se bave turizmom. Danas vas osoba u znaku Škorpije ili Riba može fascinirati. Novo ljubavno poglavlje. Vrtoglavica, veliko variranje pritiska.

  • Devica

    Glavna tema ovog dana može biti dogovor o radu na dugoročnom projektu. Vaše originalne ideje naići će na odličan odziv. Nalazite se u dilemi da li da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Burna avantura. Smanjite unos alkoholnih pića.

  • Vaga

    Pažljivo se organizujte kako ne biste prekoračili rok za završetak posla. Zakašnjenje može imati teže posledice. Možete obnoviti vezu s nekim ko vam je mnogo značio u prošlosti. Pa ipak, u velikoj ste dilemi. Nervoza, ne možete da se kontrolišete.

  • škorpija

    Važno je da se na momenat zaustavite i pažljivo analizirate poslovnu situaciju. Obratite pažnju na detalje, moguć je previd. Bivša ljubav želi da vam se vrati, ali vi niste isti kao pre, osećanja su vam se promenila. Odlično se osećate, a vašu empatiju osećaju najbliži.

  • Strelac

    Saradnik vam može napraviti problem jednim svojim potezom. Budite diplomata i balansirajte situaciju. Želite da sledite svoje principe i da ne uđete u tajnu vezu sa osobom koju poznajete preko prijatelja. Pa ipak, to je teška odluka. Problem sa zglobovima, naročito ručnim.

  • Jarac

    Veoma je važno da sledite prioritete, jer ćete se u suprotnom izgubiti u moru detalja i prekoračiti rok. Nezadovoljni ste što je partner u poslednje vreme sve više distanciran. Skrenite mu pažnju na sve što vam smeta. Problem sa stopalima, obratite pažnju na obuću koju nosite.

  • Vodolija

    Aktivirano vam je polje tajni. Oprez u komunikaciji s kolegama i nadređenima, moguće su spletke. Otvoreno razgovarajte s partnerom o nepoverenju, koje je počelo da nagriza vaš odnos. Nesanica vas muči već duže vreme, premoreni ste.

  • Ribe

    Nezaposlene Ribe mogu pronaći zanimljiv posao preko interneta. Iako je reč o honorarnoj saradnji, zarada može biti solidna. Poznanstvo sa osobom u znaku Vodolije ili Škorpije može se pretvoriti u stabilnu vezu. Gubitak težine, idite na sistematski pregled.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.