Imam iz Plava bez imalo pijeteta prema nedužnom biću: Danka – Danak u krvi baštinjenja genocidne ideologije!

0

Dok je ne samo Srbija, već cio region, strijepio nad sudbinom nestale Danke Ilić, dok su sujsedne države nudile pomoć u potrazi za dvogodišnjom nestalom djevojčicom iz Bora, dok je njena smrt sve rasplakala – ima i onih koji su bez imalo pijeteta prema nedužnom malom životu uzetom zlom i bezumljem to iskoristili za promociju politike.

Imam iz Plava Sead Jasavić ostavio je, ne samo vjernike, već obične ljude zatečene i šokirane dozom mržnje i bezosjećajnosti koju je pokazao objavom na Fejsbuku.

Onaj koji bi trebalo da, u duhu vjere, širi poruke mira, svirepu smrt nedužnog djeteta koje je trebalo 6. maja da napuni dvije godine prokomentarisao je sa monstruoznom rečenicom:

„Danka – Danak u krvi baštinjenja genocidne ideologije.“

Kada je u komentarima naišao na negodovanje zbog svog stava, imam je nastavio elaboraciju „zašto nam se ovo dešava“ i rekao da će to biti tako dok god djeca u školama uče „Gorski vijenac“. Zatim je poručio jednoj od komentatorki svog statusa da „nisu ovo nacionalne teme – već je u pitanju refleksija kompletnog ponašanja državnog sistema Srbije – koji ne sankcioniše već skriva zločince i ne priznaje svoje zločine – i ne ulazi u nacionalnu fazu katarze!

(novosti.rs)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.