Policija pronašla kokain, heroin i marihuanu: Procesuirane dvije osobe

0

Podgorička policija procesuirala je dvije osobe kod kojih je pronašla drogu.

„Službenici Stanice kriminalističke policije za borbu protiv droge su prilikom kontrole lica A.M. (44) pronašli jedno manje pvc pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga kokain, jedno manje pvc pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga heroin, kao i manje pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga marihuana“, saopštilu su iz Uprave policije (UP).

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, po čijem je nalogu od lica A.M. oduzet mobilni telefon radi odgovarajućih vještačenja i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

„Takođe, policijski službenici su u okviru istih aktivnosti, kontrolom dva lica, kod lica L.M. (23) pronašli pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga marihuana. Protiv njega je policija podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga, zato što je licu N.B. koje se sa L.M. nalazio u vozilu, kao suvozač, omogućio uživanje opojne droge marihuana“, zaključili su iz UP.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.