“Bošnjačka stranka ostaje posvećena reformama na putu integracija Crne Gore u Evropsku uniju“

0

Bošnjačka stranka (BS) usresređena je na suštinske reforme i samo u takvim reformama vidi prosperitet za bošnjački narod, sve građane i državu Crnu Goru, saopštila je ta partija.

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović, zajedno sa saradnicima, posjetio je juče Gusinje, gdje je i održana sjednica Predsjedništva BS-a.

Ibrahimović se sastao sa predsjednikom Opštine Sanelom Balićem, koji je ujedno i predsjednik gusinjskog odbora BS-a.

On je tom prilikom izjavio da opštine sa potencijalima kakve ima Gusinje predstavljaju šansu za cjelokupan razvoj sjevera Crne Gore.

“Vlada mora u narednom periodu kroz konkretne razvojne projekte sa brzom dinamikom realizacije staviti fokus na razvoj opština na sjeveru Crne Gore, a za to u Gusinju imaju u predsjedniku Opštine ozbiljnog, vrijednog i posvećenog sagovornika. Pozivam Vladu da to iskoristi u interesu građana Gusinja i Crne Gore”, kazao je Ibrahimović.

Na sjednici proširenog Predsjedništva BS-a analizirana su aktuelna politička dešavanja u Crnoj Gori i razgovarano o položaju i ulozi bošnjačkog naroda i Bošnjačke stranke u tim dešavanjima.

“Bošnjačka stranka ostaje posvećena reformama na putu integracija Crne Gore u Evropsku uniju, ali smo, kao predstavnici naroda koji u vladavini prava, za koju vjerujemo da je jedan od ključnih benefita članstva u EU, vidi rješavanje mnogih nacionalnih pitanja, usredsređeni na suštinske reforme i samo u takvim reformama vidimo prosperitet za bošnjački narod, sve građane i državu Crnu Goru”, zaključuje se u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.