Medojević: Zdravko Krivokapić i „Vampir“ u panici od hapšenja zbog šverca cigareta, 42. Vlada formirana da se sačuvaju Đukanović i njegovi kriminalni poslovi!

0

Krivokapić i Vampir su u ozbiljnom strahu da su sledeći na spisku za hapšenje u vezi kreiranja kriminalne grupe za šverc cigareta nakon formiranja 42. Vlade 2020 godine, tvrdi predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

„Objavljeni transkripti, hapšenje policijskog funkcionera Vasovića i najava novih hapšenja u vezi šverca cigareta , doveli su Krivokapića i njegovog šefa Vampira u ozbiljnu paniku. Naime, ćerka Zdravka Krivokapića poslala je ovih dana, pismo g-đi Julianne Smith US ambasadorki u NATO i direktoru SHAPE kancelarije u Briselu kako ima saznanja i „opravdanu bojazan“ da proruska Vlada u Beogradu preko svojih partnera u CG se sprema uhapsiti njenog oca koji je kao bivši Premijer bio pouzdani partner NATO alijanse“, saopštio je Medojević.

Dodaje da objavljivanje transkripta između članova duvanskih švercerskih kartela jasno dokazuje da je 42. Vlada formirana da se sačuva Đukanović i njegov bolesni mafijaški sistem i da se nastave svi kriminalni “poslovi” .

„Iz tog “političkog mućka” vlasnika Vijesti, djelova Crkve i duvanskih kartela nastao je politički monstrum i Vlada lažnih apostola, a iz nje politicki mutant DPS- PES. Činjenica je da nakon skoro 4 godine od pada DPS, ni Đukanović niti bilo koji drugi vidjeniji funkcioner DPS nijesu uhapšeni, a kamoli osuđeni. Dil se poštuje. Država propada. Politički sistem i institucije se raspadaju. Državom upravlja Viber Vlada. Stvarni otac ove “manjkave” Vlade (kako ju je u razgovorima sa liderima DF nazivao Mitropolit Amfilohije), kodnog imena Vampir ili Genije je razaslao svoje emisare po Beogradu i Banjaluci da pregovaraju da mu se pruži eventualno utočište i time izbjegne susret sa zakonom i pravdom. Još jednom, hvala vlasnicima Vijesti, fra Gojku i Vampiru na ovoj Vladi Krivokapića koja nije ni mogla biti ni bolja ni drugačija od onih koji su je formirali“, zaključio je Medojević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.