Jaramaz u CSKA, Kaboklo bi mogao u komšiluk

0

Ognjen Jaramaz napušta Partizan, a kako je objavio ruski „Sport ekspres“, plejmejker je dogovorio prelazak u moskovski CSKA.

Jaramaz se prošlog ljeta vratio u Humsku i dogovorio dvogodišnju saradnju, ali je došlo do sporazumnog raskida saradnje dvije strane prije vremena. Plej je prosječno bilježio četiri poena i tri asistencije u prošloj sezoni ABA lige, dok je u Evroligi imao skromniji učinak – 3,2 poena i 1,5 asistencija. U drugom dijelu sezone je izgubio mjesto u timu.

Rođeni Kruševljanin je tokom karijere igrao za Bajern, San Pablo Burgos i Megu. Izabran je kao 58. pik od strane Njujork Niksa na NBA draftu 2017. Kao član omladinske reprezentacije Srbije je osvojio Evropsko prvenstvo za mlade 2015. godine. U nacionalnom timu, Jaramaz je učestvovao u brojnim utakmicama kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2023. godine, ali nije bio uvršten u tim za poslednju fazu.

Što se tiče ostalih igrača Partizana, Frenk Kaminski i Pidžej Doužer su već otišli, Džejms Naneli je blizu sličnog scenarija. Bruno Kaboklo je bez dozvole napustio tim, a u međuvremenu se pojavila informacija da bi mogao da pređe u redove vječitog rivala, Crvene zvezde.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ + 1000 besplatnih spinova + 100% bonusa na prvu uplatu, BEZ IKAKVIH USLOVA.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.