Stojković: Meč sa Austrijom dobar test pred EP

0

Reprezentacija Srbije gostuje večeras u Beču, gdje će protiv domaće Austrije igrati prijateljski meč.

Za izabranike Dragana Stojkovića ovo će bito prva provjera uoči starta Evropskog prvenstva u Njemačkoj. Strateg „orlova“ je na konferenciji za novinare u Beču rekao da je Austrija izuzetno jaka i kvalitetna selekcija.

To su pokazale kvalifikacije, ali i prijateljske utakmice koje su igrali i riješili u svoju korist. Uostalom, zato smo ih i izabrali, jer je meč sa takvom selekcijom dobar test pred važno i zahtjevno takmičenje kakvo je Prvenstvo Evrope. Imaju odličan timski duh, ali i individualne kvalitete visokog nivoa. Sabicer, Lajner, Arnautović…zaista imaju dosta sjajnih igrača. Mogu mnogo toga da postignu na Prvenstvu Evrope – rekao je Dragan Stojković.

Bez obzira što je prijateljski meč, on prema riječima Stojkovića, ima važnost.

Važna je utakmica jer ima uticaja na psihološki momenat za svaku selekciju koja traži dobar impuls pred utakmice na šampionatu. Očekujem da odigramo jednu kvalitetnu utakmicu – dodao je selektor Srbije.

Meč u Beču počinje u 20.45 sati.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ + 1000 besplatnih spinova + 100% bonusa na prvu uplatu, BEZ IKAKVIH USLOVA.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.