Poziv za javno nadmetanje za davanje u zakup zemljišta za postavljanje objekata privremenog karaktera na području NP Skadarsko jezero

0

Javno preduzeće za nacionalne parkove Crne Gore poziva zainteresovane na javno nadmetanje (aukcija) za davanje u zakup zemljišta za postavljanje objekata privremenog karaktera na području Nacionalnog parka Skadarsko jezero.

Predmet ovog Poziva je zakup zemljišta u državnoj svojini za postavljanje objekata privremenog karaktera na području Nacionalnog parka Skadarsko jezero, predviđenih Izmjenama i dopunama Programa objekata privremenog karaktera za područje Nacionalnog parka ‘‘Skadarsko jezero’’ za period 2020 – 2024. godina koji je donijelo Ministarstvo prostornog planiranja, urbanizma i  državne imovine.

Poziv za javno nadmetanje upućuje se na osnovu čl. 25 i 28 Zakona o nacionalnim parkovima, čl. 40 Zakona o državnoj imovini, člana 9 i 34 Uredbe o prodaji i davanju u zakup stvari u državnoj imovini, Izmjenama i dopunama Programa objekata privremenog karaktera za područje Nacionalnog parka Skadarsko jezero za period 2020 – 2024. godina, Odluke Upravnog odbora JPNPCG broj 01-2699 od 2. 8. 2023. godine, uz prethodnu saglasnost Vlade Crne Gore date Zaključkom broj 07-322/23-3956/2 od 03. 08. 2023. godine.

Tekst Javnog poziva objavljen je u dnevnom listu „Pobjeda“, dok je zbog aktivnosti na izradi sajta poziv dostupan na zvaničnim stranicama društvenih mreža Javnog preduzeća za nacionalne parkove Crne Gore.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.