Ministarstvo sporta i mladih: Našem mladom vaterpolisti pružamo punu podršku

0

Ministarstvo sporta i mladih osudilo je napad na mladog vaterpolistu PVK Budućnost i pozvalo nadležne institucije da hitno reaguju.

Njihovo saopđtenje prenosimo u cjelosti:

„Najoštrije osuđujemo napad na mladog vaterpolistu PVK Budućnost, koji je ujedno i stipendista Ministarstva sporta i mladih”.

„Napad na bilo kog sportistu, a posebno na mladog reprezentativca, kako je rečeno, predstavlja ne samo najgori oblik nasilja, već i udar na vrijednosti koje sport promoviše – fer plej, solidarnoat i poštovanje“.

“Ponašanje huligana na sportskim borilištima u prethodnih nekoliko mjeseci prevazilazi sve granice i stvara se atmosfera u kojoj nisu sigurni ostali akteri mečeva, kako na terenu, tako i na tribinama. Ministarstvo sporta i mladih najoštrije osuđuje ovaj akt i poziva nadležne organe da hitno identifikuju i sankcionišu počinioca ovog nedjela“.

„Našem mladom vaterpolisti pružamo punu podršku, uz uvjeravanje da ćemo i sistemskim pristupom sa drugim nadležnim organima, učiniti sve da se ovakvi incidenti ne ponove”.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ + 1000 besplatnih spinova + 100% bonusa na prvu uplatu, BEZ IKAKVIH USLOVA!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.