Vulin: Nadležni da reaguju i uhapse ološ koji cijepa srpske zastave u Novom Sadu

0

„Srpska zastava je ponovo iscijepana u Novom Sadu”, reagovao je Vulin na to što su huligani pocijepali tradicionalnu zastavu Vojvodine sa jarbola ispred Instituta „Biosens“.

Dodao je i to da srpska vojska u svim ratovima nije izgubila ni jednu zastavu, ali zato ološ na novosadskim ulicama cijepa svetinju.

“Ne čudi me što se to desilo baš u Novom Sadu, jer u tom gradu unuk crnogorskog ustaše Jevrema, Brajan Brković, poznat po prefarbavanju srpskih zastava sa DSS-om i ostalom NATO opozicijom, pokušava da pobjedi na izborima. Svi Novosađani znaju da je srpsku zastavu na Filozofskom fakultetu pocijepao brat povlašćenog i od države Srbije obilato finansiranog šefa jednog od festivala”, istakao je Vulin.

„I to je bilo dovoljno da se žuti ološ ne uhapsi i ne osudi. Baš kao što je dovoljno da američki ambasador pomiluje Gruhonjića i da niko više ne pita za njegovu mržnju kojom truje djecu kojoj predaje. Ili će država braniti svoje simbole ili je neće biti.“, poručio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.