Žakelj: Zbog očiglednog umora čeka nas najteži meč; Jakara: Nećemo se predati

0

Košarkaši Budućnosti i SC Derbija večeras od 20 časova u „Morači“ četvrti meč finala plej-ofa Prve A crnogorske lige.

„Plavi“ će imati drugu šansu da dođu do 16. titule prvaka Crne Gore, dok će „studenti“ nastojati da izbore majstoricu i tako unesu dodatnu neizvjesnost u borbi za trofej.

Čeka nas još jedan težak meč. Kao svaki do sada. Možda i nešto teži nego dosadašnji zbog očiglednog umora, ali tu nema izgovora. Moramo da se spremimo i napravimo najbolju moguću taktiku u ovom trenutku„, rekao je trener Budućnost Volija Andrej Žakelj.

Budućnost je željela da završi sve u tri utakmice, sada bi da izbjegne majstoricu.

Vjerujem da će moji igrači dati posljednji atom snage da u četvrtoj utakmici završimo seriju. Potrebno je da energrtski budemo na nivou i da fokus bude pravi„, istakao je Žakelj.

„Studenti”, naravno, daju sve da se serija nastavi i produži bitka za trofej.

Čeka nas još jedna biti ili ne biti utakmica. Dobro smo reagovali u drugom meču, nijesmo se predali i nećemo se predati dok god postoji šansa. Znamo da će Budućnost pokušati da promijeni neke stvari, ali spremićemo i mi nešto novo – popravićemo stvari koje nijesu bile dobre i nadam se da ćemo biti uspješni„, kazao je trener SC Derbija Dejan Jakara.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ + 1000 besplatnih spinova + 100% bonusa na prvu uplatu, BEZ IKAKVIH USLOVA!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.