Borovinić Bojović na Festivalu roditeljstva: Porodica je hram ljubavi

0

Predsjednica Skupštine Glavnog grada dr Jelena Borovinić Bojović otvorila je juče Festival poditeljstva Porodica fest, manifestaciju koja slavi Međunarodni dan porodice.

,,Porodica je hram ljubavi i tvrđava u kojoj svi treba da se osjećamo najsigurnije”, istakla je Borovinić Bojović.

Predsjednica je ukazala na to da u današnje vrijeme, koje nas zbog ubrzanog načina života često udaljava jedne od drugih, pažnju treba da vratimo na one prave vrijednosti i posvetimo se izgradnji naših odnosa, toleranciji i razumijevanju.

 

,,Važno je da u našim porodicama čuvamo i uspomene na svoje pretke. Jer sve što radimo ne vrijedi ništa ako zanemarimo ljubav i posvećenost prema svojoj porodici svojoj d‌jeci i svojim roditeljima”, zaključila je.

Festival roditeljstva je šesto izdanje najvećeg događaja za d‌jecu i roditelje na otvorenom u našoj zemlji koji organizuje Udruženje Roditelji i njegovo socijalno preduzeće Kreativa Lab.

Na Festivalu d‌jeca su imala prilike da uživaju u pozorišnim predstavama, muzičkim i plesnim koncertima, i u preko 50 kreativnih, edukativnih, umjetničkih, naučnih, čitalačkih i sportskih radionica u različitim zabavnim aktivnostima.

 

(podgorica.me)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.