Borovinić Bojović čestitala Vučeviću: U Podgorici ćete imati prijatelje i saradnike spremne da zajedno sa Vama rade na dobrobit svih građana Crne Gore i Srbije

0

Predsjednica Skupštine Glavnog grada dr Jelena Borovinić Bojović uputila je čestitku novoizabranom predsjedniku Vlade Republike Srbije Milošu Vučeviću.

„Zadovoljstvo mi je da Vam u ime Skupštine Glavnog grada Podgorice i u svoje lično ime uputim najsrdačnije čestitke povodom izbora za predsjednika Vlade Republike Srbije.

Imajući u vidu Vaš dosadašnji rad na važnim državnim pozicijama, sigurna sam da ćete i na funkciji premijera mudro voditi državne poslove u korist svih građana Srbije, kao i da ćete biti posvećeni razvijanju najboljih mogućih odnosa između naše dvije države.

Nama u Crnoj Gori je posebno drago što je na čelo Vlade Srbije došao čovjek porijeklom iz naših krajeva, i to baš iz Kuča, kao teritorije Glavnog grada Podgorice. Želim da Vas uvjerim da ćete u Podgorici u svakom trenutku moći da nađete prijatelje i saradnike spremne da zajedno sa Vama rade za dobrobit građana i građanki Crne Gore i Srbije, kao i cijelog regiona“, napisala je dr Borovinić Bojović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.