Spajić: Pozdravljam akciju, sistem se čisti od organizovanog kriminala!

0

Premijer Milojko Spajić oglasio se nakon uspješne akcije SPO-a i SDT-a, u kojoj su uhapšeni bivši funckioner Uprave policije Zoran Lazović i bivši Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić.

„Pozdravljam kontinuiranu borbu SDT-a protiv svakog vida kriminala i korupcije. Ove akcije svjedoče o stepenu infiltracije organizovanog kriminala u institucije sistema, koje su stvorene za vrijeme bivših vlasti“ – kazao je Spajić i dodao da je jako važno da aktuelna vlada kroz stvaranje zakonskih i praktičnih uslova napravi jasan diskontinuitet od nekadašnje prakse i suštinski načini našu zemlju evropskom, odnosno slobodnom od pošasti kriminala i korupcije koji nas prate decenijama.

Prema njegovim riječima svaka grana vlasti mora da radi svoj posao sa motivom da kroz efikasnu saradnju dolazimo do zajedničkog cilja.

“Za profesionalan i jako odgovoran rad SDT – Vlada i nadležne uprave će nastaviti da obezbjeđuju adekvatnu podršku, kako bi se vladavina prava primjenjivala efikasno i u punoj mjeri”, zaključio je premijer Spajić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.