Džonson više ne podržava Bajdena: Vjerujem u američki narod, a koga oni odaberu, biće moj predsjednik

0

Holivudska zvijezda Dvejn Džonson izjavio je da neće podržati Džoa Bajdena u trci za američkog predsjednika, kao što ga je podržao 2020. godine.

Prije četiri godine Džonson je podržao Bajdena, a sada je rekao da to neće učiniti, iako će mu protivkandidat ponovo biti Donald Tramp.

„Zadržaću svoj politički stav za sebe“, rekao je Džonson.

Na pitanje hoće li ove godine podržati Bajdena, slavni glumac je odgovorio:

„Odgovor na to pitanje je – ne“.

Kao razlog za to, holivudska zvijezda je navela kako nije zadovoljan stanjem u kome se Amerika trenutno nalazi.

„Vjerujem u narod, ne u političare. Vjerujem li da će stanje da se poboljša? Vjerujem. Ja sam optimistična osoba. Verujem da možemo bolje“, kazao je Džonson, pa nastavio:

„Podrška koju sam prije nekoliko godina dao Bajdenu bila je u tom trenutku najbolja odluka koju sam mogao da donesem. Tada sam mislio ‘Hej, u poziciji sam da imam nekog uticaja’ a moj posao je bio da iskoristim taj uticaj i objavim javnosti koga ću podržati“, rekao je Džonson.

Za razliku od prije četiri godine, Džonson je sada odlučio da ćuti i ne objavljuje kome daje političku podršku, objašnjavajući to riječima:

„To je između mene i mog glasačkog mjesta. Kao i mnogo drugih ljudi koji ne vjeruju svim političarima, ja vjerujem u američki narod. A onaj koga oni odaberu, biće moj predsjednik, i ja ću ga 100 posto podržati“, poručio je slavni glumac.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.