Adžić: Neko kao Andrej Milović koji ni za svoju partiju nije dobar, ne može biti dobar ni za građane; Milović: Ministar sam jer je interes države iznad partijskog!

0

Nastavljena je Treća – posebna sjednica Prvog redovnog zasijedanja Skupštine Crne Gore.

Danas su na dnevnom redu poslanička pitanja.

Filip Adžić (URA) kazao je kako je neko u potpunosti zabranio javne nastupe ministra Andreja Milovića, te da je dobro što je on danas došao u Skupštinu.

„Neko ko nije bio dobar za svoju advokatsku kancelariju, kuću i partiju iz koje je isključen, ne može biti dobar ni za sve građane ni za evropski proces. Puno je kontroverzi vezanih za Milovića, neko ko gazi sopstvenu riječ ne može biti na funkciji na koju je izabran. Vi ste rekli da ćete podnijeti ostavku ako Predrag Šuković ne bude smijenjen“, poručio mu je Adžić.

Milović je, kaže, opominjan od strane svojiih kolega da krši zakon, a sada se dešava da službenici napuštaju Ministarstvo pravde.

„Sve ono što je Milović radio diskreditovalo je rad 44. Vlade, Ministarstva pravde, a dokumentovano je i zabilježeno. I mislim da nije u interesu ni onima sa kojima je bio u stranci da podržavaju nekoga ko je stao na stranu mafije“, kazao je on.

Ministar Milović je kazao kako zna da bi Adžić volio da može da vrati vrijeme, te da su rezultati Ministarstva pravde u ovoj Vladi mjerljivi.

„Interes države je iznad partijskog i zato sam ja i dalje ministar, iako više nijesam u stranci. Što se ostalih Vaših navoda tiče, to su ozbiljne optužbe koje zahtijevaju tretman kod nadležnih institucija. Adresa SDT je Ulica slobode 20, pa ako Vaša priča nije u interesu lošeg političkog marketinga kao što jeste, apelujem da što prije podijelite sa njima saznanja“, dodao je.

(Analitika)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.