Vučić iz Francuske poručio: Uprkos svim teškoćama, pobijedićemo i sačuvaćemo Srbiju u teškim vremenima

0

„Imam veliku tremu i odgovornost pred današnje susrete i jedino što znam to je da ću se boriti svim srcem za našu Srbiju. Živjela Srbija“, napisao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić povodom svoje posjete Francuskoj.

Kako navodi, kada se borite za svoju zemlju, rezultat ne može da izostane. Vjerujem u velike stvari koje danas možemo da uradimo i hvala narodu što je vjerovao i što je bio uz svoje rukovodstvo. Uprkos svim teškoćama pobijedićemo i sačuvaćemo Srbiju u teškim vremenima“, kazao je predsjednik Srbije.

„Hvala Francuskoj, slava našim precima“

Vučić se oglasio na Instagramu i zahvalio Francuskoj na toplom dočeku i tradicionalnom prijateljstvu prema Republici Srbiji i njenom narodu.

„U slavu srpske vojske, herojskog saveznika Francuske u Velikom ratu, i za srpske borce preminule za Francusku u zajedničkoj borbi protiv nacističke okupacije – nisu samo sjećanje na herojsku prošlost, one su i zavjet i osnova na kojoj gradimo sadašnjost i koračamo zajedno u budućnost i nove pobjede“, kazao je srpski predsjednik.

Francuska i njen narod će u nama uvek imati pouzdanog partnera i prijatelja koji će ih voljeti, kao što je Francuska voljela nas.

„Slava našim precima i živjelo srpsko-francusko prijateljstvo“, napisao je Vučić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.