Herceg Novi: Uručene nagrade najboljim radnicim preduzeća Vodovod i kanalizacija

0

Obilježavajući Svjetski dan voda hercegnovsko preduzeće Vodovod i kanalizacija uručilo je nagrade najboljim radnicima. Prigodna svečanost organizovana u krugu radionice preduzeća u Zelenici gdje je upriličeno i svečano otvaranje novih kancelarija. Titulu najboljeg radnika ove godine zaslužio je Milisav Barjaktarović iz odjeljenja za održavanje kanalizacione mreže.
On je dobio i novčanu nagradu u iznosu od 400 eura.

Novčanim nagradama od po 200 eura nagrađeni su Đorđe Nikitenko iz odjeljenja za održavanje vodovodne mreže, i Momčilo Ratković iz odjeljenja za građevinske poslove.

Plakete su dobili: Ivica Radman, Stevo Pavlović, Milan Špirto, Trifun Dedejić i Gajo Vavić.

Nagrade i plakete uručio je izvršni direktor preduzeća Vodovod i kanalizacija mr Boro Lučić.

Podstrek i motivacija za nove radne zadatke
Nagrađeni Milisav Barjaktarović ističe da su priznanja i nagrade podstrek i motivacija za nove radne zadatke

– Želim da se zahvalim direktoru, zamejniku direktora, rukovodiocima i mojim kolegama jer bez kolega ne bi mogli postići ovo što smo dosad postigli – kazao je Barjaktarović.

On je istakao da je svaki zaposleni u preduzeće Vodovod i kanalizacija u protekloj godini završio svoj dio posla, „jer samo kao kolektiv preduzeće može da napreduje“.

– Napredujemo najviše zahvaljujući vašem radu. Završavamo radne zadatke, a koliko možemo investiramo u opremu, u kancelarije koje smo danas svečano otvorili. Ovo je samo početak investicionog perioda, koji ćemo da nastavimo, jer prvo što bi treba da imate su što bolji uslovi za rad i ono što vam je potrebno za rad, a to su materijali, alati, vozila. Uskoro očekujemo kupovinu još jednog bagera, kamiona i još neke opreme – istakao je Lučić.

Čestitke nagrađenim radnicima uputio je potpredsjednik Opštine Mirko Mustur, koji je istakao da će Vodovod uvijek imati podršku lokalne uprave.

– To je zahtjevan posao, velike su obaveze oko održavanja i izgradnje nove infrastrukture, počevši od vodovoda, pa do problema sa kolektorom, koje svi zajedno pokušavamo da riješimo i mislim da smo na pravom putu. Danas smo posjetili nove prostorije, kontrolni centar, zadovoljni smo da ovo preduzeće napreduje – rekao je Mustur.

O nagradama i plaketama odlučivao je žiri kojeg su činili Zoran Bijelić (predsjednik) i članovi Branko Radman, Lazar Terzić i Ljubica Jančić.

(DAN)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.