Prvi poraz Primorca u Regionalnoj A1 ligi

0

Vaterpolisti Valisa usporili su put Primorca ka Premijer regionalnoj ligi. Valjevci su večeras nanijeli prvi poraz Kotoranima u Regionalnoj A1 ligi – 14:12 (4:4, 3:1, 4:3, 3:4).

Škvadra Vjekoslava Paskovića ima tri boda više od Valisa i potreban joj je bod na gostovanju Vukovima u poslednjem kolu u nedjelju za prvo mjesto i direktan plasman u elitu.

Crnogorski predstavnik je vodio pogotkom Nikole Markovića na startu i nakon što je Nikola Brkić kompletirao seriju 3:0 u 3. minutu druge četvrtine za 5:4.

Uzvratili su zatim domaći istom mjerom i na startu drugog poluvremena u potpunosti preuzeli kontrolu nad utakmicom. Primorac je pet puta uspijevao da spusti zaostatak na dva gola ali ne i da izbori makar remi u regularnom toku i već noćas obezbijedi povratak tamo gdje mu je mjesto.

Đorđije Stanojević je sa četiri gola bio najefikasniji u Primorcu, u Valisu su isti učinak imali Dragoljub Rogač Petar Kasum.

Primorac protiv Vukova igra u nedjelju od 19.45 sati. Kotorani su prethodnog vikenda minimalnim rezultatom (11:10) savladali ekipu sa Novog Beograda na svom plivalištu.

(lobsport.me)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.