Đurašković uzvratio Kovačeviću: Tebi i sličnima mogu uvijek u lice da kažem da si pion Beograda i da radiš za interes tuđe, a ne svoje kuće

0

Gradonačelnika Cetinja Nikola Đurašković oglasio se povodom prijave koju je protiv njega podnio Marko Kovačević, predsjednik Opštine Nikšić.

„Povodom prijave koju je protiv mene podnio Marko Kovačević, predsjednik Opštine Nikšić, u kojoj insinuira da sam odgovoran za anonimne prijetnje koje dobija, želim da poručim sljedeće: Tebi i sličnima mogu uvijek u lice da kažem da si pion Beograda i druge države i da radiš za interes tuđe, a ne svoje kuće. Isto tako, uvijek ću reagovati na tvoje izlive mržnje prema građanima Crne Gore koji se drugačije zovu ili imaju nacionalnu ili vjersku pripadnost koja nije po tvojoj volji“, izjavio je Đurašković, pa nastavio:

„Moja ljudska, moralna i civilizacijska dužnost je da uvijek budem uz one koje ti i tebi slični uporno napadate zbog različitosti koja je srce i duša Crne Gore. Jer ja sam građanin Crne Gore ponosan na sve naše različitosti, a ti bi ih, da ti može biti, najradije izbrisao kreiranjem nekog nesrećenog ‘srpskog sveta’, kazao je Đurašković.

Za kraj je dodao:

„Nije moglo ni boljima ni jačima od tebe, neće ni tebi. A sve što mislim ću ti, kao i do sada, javno i direktno saopštavati, jer se nemam od koga i čega skrivati“, zaključio je Đurašković.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.