Breskvica: Možda se žiri dogovarao, ali ja sam pokidala

0

Anđela Ignjatović Breskvica, drugoplasirana finalistkinja “Pesme za Evroviziju”, neće se više prijavljivati na ovo takmičenje.

“Smatram da je to takmičenje gdje bih se prijavila jednom, šta sam napravila – napravila sam, nema potrebe da se ikada više prijavim”, poručila je Breskvica u emisiji “Ami G show”.

Njeno “Gnezdo orlovo” je izgubilo u direktnom okršaju sa “Ramondom” i Teya Dorom.

Bresvica je od dana objavljivanja pjesama važila za favorita.

Tako je bilo i nakon polufinala.

Ipak…

“Imam intuiciju, znala sam da neću proći. Osjetila sam taj dan da neću proći. Mislila sam da ću biti tužna ako se to desi, ali nisam bila, baš sam ponosna. Moj favorit je pobijedio, pjesma koja je meni, poslije moje, bila favorit. Stvarno mi je drago. Što se tiče žirija, zaista nisam očekivala ništa, ne volim da se razočaram kada očekujem nešto mnogo. Mogu samo da im zahvalim”, istakla je Breskvica.

Dosta se polemiše o odluci Sajsi MC.

Ona je pobjednici dala maksimalnih 12 bodova, a Breskvici “krompir”.

“Kada su govorili ko je koliko poena dobio, kada su došli do Sajsi MC, na ekranu su pokazali imena koja su dobila od jedan do sedam poena. Ja sam rekla: ‘Uh, super, nema me, znači dala mi je od osam do 12, top. I onda sam vidjela da mi je dala nulu. Ne poznajemo se, ali javila bih joj se da je sretnem, to je moja koleginica”, dodala je Breskvica.

Na društvenim mrežama se polemiše o glasovima žirija i navodnom namještanju.

Šta na to kaže Breskvica?

“Želim da vjerujem u to da jeste regularno. Smatram da obraz i vaspitanje nekome ne bi dozvolili da lažira tako nešto. Nije na meni da mislim da li je bilo bilo kakvih dogovora, niti me zanima. Ja sam zahvalna na svim tim poenima i, naravno, na glasovima publike. Bilo, prošlo, ja sam pokidala”, zaključila je pjevačica.

(CDM)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.