Gojkovićeva: Srbija je danas potpuno drugačija od 2012. godine

0

Predsjednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da su uspjesi Srbije prepoznati svuda u svijetu i da u brojnim razgovorima koje vodi uvijek čuje pohvale o predsjedniku Srbije i onome što je postignuto zahvaljujući njegovoj viziji i politici.

– Upravo plan za budućnost „Srbija 2025“, najbolje pokazuje ozbiljnost i odgovornost politike predsjednika Vučića. Narodna skupština će dati svoj doprinos i podržati realizacijiju ovog projekta vrednog skoro 14 milijardi evra, koji će ubrzati rast privrede i učiniti našu zemlju mnogo boljim mjestom za život. Mi želimo da mladi ostanu u Srbiji i zato će posebna pažnja biti posvećena mladima – rekla je Gojković u intervjuu za Pink.rs.

Ona je istakla da će ove godine građani na izborima moći da biraju između politike stabilnosti i ekonomskog razvoja Srpske napredne stranke i, sa druge strane, politike nasilja i plasiranja izmišljenih afera.

– Danas je Srbija potpuno drugačija od one 2012. godine, koja je bila na ivici bankrota. Sada imamo kontinuiran ekonomski razvoj, najmanju nezaposlenost, najintenzivniju izgradnju autoputeva, sve je to rezultat politike predsjednika Srbije Aleksandra Vucica, kao i rada Vlade Republike Srbije, na čelu sa Anom Brnabic – istakla je Gojković.

Ona je rekla i da je Skupština u 2019. godini veoma dinamično radila, što, kako kaže, potvrđuje činjenica da je usvojeno 180 zakona u svim oblastima života i 60 drugih akata.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.