Otkriven plan: Konzul Crne Gore u Beogradu planirao da lažima demantuje istinu!

0

Ambasador Crne Gore u Srbiji Tarzan Milošević, koji se trenutno nije u Beogradu, žestoko je reagovao na incident koji je izazvao njegov konzul Vuk Rakočević prijeteći radnici kompanije „Metalac“ koja je ustupila struju za ozvučenje na protest ispred ambasade Crne Gore u Beogradu i zatražio od njega da hitno demantuje vijest, tvrdi Miša Vacić predsjednik Srpske desnice.

– U ambasadi Crne Gore u Beogradu ima bar jedan častan čovjek koji nam je ispričao da je ambasador žestoko napao Rakočevića i naredio mu da hitno demantuje vijest i ublaži nastalu štetu. Rakočević je nakon toga sišao do radnje “Metalca” koja se nalazi u istoj zgradi kao i ambasada, a koja u tom trenutnku nije radila, slikao je i planira da kaže kako je zatvorena radnja dokaz da se pretnje nisu desile.

Međutim, radnja nije radila jer je bila nedelja. Naš izvor nam kaže da se konzul sprema da u narednim danima izda saopštenje u kome će objaviti slike zatvorene radnje kao dokaz da prijetnje nisu istinite. Međutim, sporni razgovor u kom je prijetio i vrijeđao radnicu “Metalca” desio se 28. decembra odmah nakon studentskog protesta – kaže lider Srpske desnice Miša Vacić dodajući da Rakočević mora da zna da Beograd nije Cetinje.

– Ipak je ovo srpska prijestonica, ovde Srbi brane istinu i pravdu – kaže Vacić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.