Godišnja dodjela nagrada “NAJ menadžerke u Crnoj Gori” u partnerstvu UPCG i Skupštine Glavnog grada

0

Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG), u partnerstvu sa Skupštinom Glavnog grada Podgorice, organizovaće u toku marta konferenciju na kojoj će biti održana svečana dodjela godišnjih nagrada UPCG “NAJ menadžerke u Crnoj Gori” za 2023. godinu, dogovoreno je na sastanku predsjednika UPCG Slobodana Mikavice sa predsjednicom Skupštine Glavnog grada Jelenom Borovinić Bojović.

Ovim činom, učesnici sastanka potvrdili su spremnost za jačanje saradnje javnog i privatnog sektora u oblasti ekonomskog osnaživanja žena i rodne ravnopravnosti, a time i pružanja dodatne, institucionalne podrške aktivnostima promocije ženskog liderstva i značaja većeg učešća žena na pozicijama upravljanja i rukovođenja.

Sastanak održan na inicijativu UPCG u nastavku je obilježila diskusija tokom koje su razmijenjene informacije, mišljenja i sugestije o nizu aktuelnih tema, naročito iz ugla unapređenja privrednog ambijenta, poslovanja privrednih subjekata i drugih važnih pitanja u nadležnosti Skupštine Glavnog grada i s njom povezanih službi.

Uz zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom, Mikavica je istakao da će UPCG i u narednom periodu, kroz otvoren i konstruktivan partnerski dijalog, pružiti snažan doprinos konkretizaciji dogovorenih i svih budućih zajedničkih aktivnosti. Takođe, najavio je dalji angažman i punu posvećenost Unije za rješenja koja vode održivom poslovanju i daljem razvoju preduzetništva, otvaranju novih radnih mjesta i ukupnom ekonomsko-socijalnom napretku građana Podgorice i Glavnog grada.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.