Akcija NATO-a i ANB-a: Lažnim informacijama i spinovima unise razdor među srpski korpus u Crnoj Gori!

0

Po instrukcijama vrha DPS-a i Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) počele su medijske aktivnosti na zbunjivanju srpskog korpusa u Crnoj Gori, kroz spinovane tekstove i plasiranje lažnih informacija, otkriva Borba.

Čitavu akciju su osmislili agenti NATO-a, koji se već nalaze u Crnoj Gori. Oni imaju svoj štab u Podgorici, odakle rukovode određenim akcijama koje za cilj imaju disciplinovanje neposlušnih medija.

Cilj čitave medijske akcije je da se unese zabuna u srpsko biračko tijelo pred medijski napad DPS-a na imovinu SPC-a, kao i pred izbore i popis stanovništva.

Portali bliski režimu, kao i ostali mediji, već su dobili jasne instrukcije, kako da djeluju u narednom periodu.

Naš izvor nam je potvrdio da DPS-u ne idu po planu medijske aktivnosti oko Zakona o slobodi vjeroispovijesti, pa je potrebno unijeti dodatnu konfuziju u srpsku populaciju u Crnoj Gori.

U narednom periodu se očekuju nove medijske “ekskluzive” iz kuhinje NATO-a i ANB-a, a sve sa ciljem destabilizacije srpskog korpusa u našoj zemlji. Sve to će pratiti i mediji iz okruženja, naročito u Sjevernoj Makedoniji, na Kosovu i Metohiji i Bosni i Hercegovini, i oni će biti vjetar u leđa ovoj NATO akciji.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.