Mihajlović: Dačić sam da izađe na izbore, da vidimo koliku ima podršku

1

Potpredsjednica Vlade Srbije i članica Predsjedništva SNS-a Zorana Mihajlović rekla je danas da ne zna šta je lidera SPS, koalicionog partnera SNS, Ivicu Dačića toliko naljutilo i uvrijedilo u činjenici koju je iznijela, da će njegova stranka mnogo lakše očuvati svoje funkcije u Vladi i pozicije u Srbiji ukoliko bude išla na zajedničku listu sa SNS, nego da nastupe samostalno.

– Šta u ovome nije tačno? Zar nije interes SPS da i posle izbora bude na vlasti, da i posle izbora bude dio vladajuće koalicije koju će uvjerena sam i dalje predvoditi Aleknsadar Vučić i SNS? U čemu je problem? – upitala je Mihajlovićeva.

Ona je kazala da je možda i nešto drugo po strani i upitala da li se lider socijalista stidi Srpske napredne stranke, i da SNS doživaljava samo kao most preko koga može da sačuva pozicije sebe i svojih drugova i drugarica iz SPS.

„Naravno, Dačić uvijek ima priliku da me demantuje i da samostalno nastupi na izborima pa da se on sam, a i svi mi uvjerimo koliku podršku ima kod građana“, navela je Mihajlovićeva.

Ona je dodala na kraju da nije zaboravila sa kim je sve Dačić do sada dijelio „iste političke ciljeve“ za koje tvdi da danas dijeli sa Aleksandrom Vučićem.

”To jako dobro znaju i Vojislav Koštunica, Boris Tadić i Dragan Đilas, zna i Mirjana Marković”, navela je Mihajlovićeva.

1 Comment
  1. gojan komentariše

    izadji ti sama pa da vidis koliko ces dobiti ljepotice hijaluronska

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.