Obrt u istrazi u Beogradu: Likvidiran zbog veze sa ubistvom Mušinog ortaka ispred zatvora u Spužu!

0

Srpski istržitelji otkrili su da je ubistvo Nebojše Markovića, koji je likvidiran početkom januara ove godine u Beogradu, osveta za likvidaciju Andrije Mrdaka koje se dogodilo ispred zatvora u Spužu.

Naime, Marković je, na šta ukazuju poslednji podaci policije, ubijen u ratu škaljarskog i kavačkog klana, i to zbog sumnje da je bliski prijatelj bjegunca Darka Gejslera, koji se sumnjiči da je 2014. godine ispred zatvora u Spužu ubio Andriju Mrdaka, pripadnika klana tada već ubijenog Armina – Muše Osmanagića.

Nenad Marković: Likvidiran u Beogradu početkom godine

Osmanagićev klan već je tada bio u velikom ratu sa zemunskim klanom Luke Bojovića, a kasnije i sa njegovim saradnicima – škaljarskom ekipom iz Kotora.

“Suprotna strana čak sumnja da je Marković bio saučesnik svog prijatelja Gejslera u ubistvu Mrdaka, što se i razmatra kao glavni motiv likvidacije 5. januara na Banovom brdu. U ime osvete. Po toj matematici, ubijeni Marković bio je saradnik Bojovićevog klana, što ne čudi s obzirom na to da je njegov zet, suprug njegove sestre sa kojima je zajedno živio u istoj kući, član “Pink Panter” bande, koja je veoma bliska Bojoviću i njegovom ljudima.

Takođe i saradnik Bojovićevih prijatelja iz škaljarske ekipe. To bi značilo da je Čabu Dera za Markovićevu likvidaciju angažovao neko od Bojovićevih neprijatelja, a njih je mnogo, što klan braće Šaranovića iz Budve, što kavačka ekipa, što naslednici Osmanagićevog klana u Baru, glavnom Bojovićevom uporištu u Crnoj Gori. Svi on su i na suprotnoj strani nišana “škaljaraca””, kaže za “Ekspres” izvor uključen u istragu ubistva Markovića.

Sudeći po Mrdaku, kao meti, Marković se najvjerovatnije našao pred nišanom naslednika Osmanagićevog klana iz Bara.

Darko Gejsler, koji je označen kao ubica Andrije Mrdaka, rođen je kao Darko Nedeljković, u Pančevu, ali je živio u Crnjči kod Ljubovije, gdje su se on i Marković i sprijateljili. U međuvremenu, Nedeljković je promijenio prezime u Gejsler, preselio se u Holandiju, gdje je imao prijavljeno prebivalište i gdje je i postao dio organizovanog kriminala. Narko-mafije.

U kom klanu, policija nikad nije javno saopštila, ali nije teško ni procijeniti… Onda je kao dio te grupacije poslat na zadatak. U 10.35 sati, 25. decembra, 2014., ispred zatvora u Spužu ubio je Andriju Mrdaka, prvog saradnika i tjelohranitelja Armina – Muše Osmanagića.

Mjesto ubistva Andrije Mrdaka

Mrdak je sa snahom čekao u redu da u zatvoru poseti brata Nenada. Ubicu je do zatvora dovezao saučesnik na motoru, on je zatim prišao Mrdaku, rekao mu par rečenica, a zatim zapucao. U pucnjavi je ubio Mrdaka, ali i sebe ranio u nogu. Za njim i saučesnikom, posle bjekstva motorom ostali su pištolj, kapa, nekoliko kapljica krvi. To je bilo dovoljno da se ubica identifikuje.

Crnogorska policija je za identifikovanim Gejslerom raspisala međunarodnu potjernicu, ali od dana kada je Mrdak ubijen niko mu nije ušao u trag. Zbog toga su se još 2016. godine pojavile sumnje da je Gejsler mrtav, da nije preživio ranjavanje ispred Spuža i da ga je saučesnik ili neko od prijatelja tajno sahranio.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.