Čelnici Evrolige razgovarali sa Partizanom i Zvezdom o budućoj saradnji: Još uvijek nema odluke o A licencama

0

Čelnici Evrolige bili su juče u Beogradu na redovnom sastanku sa Partizanom i Crvenom zvezdom gdje je tema između ostalog bila A licenca u evropskom takmičenju, međutim taj scenario u aprilu nećemo gledati.

U saopštenju Evrolige ističe se da je svrha dolaska predsjednika i izvršnog direktora Evrolige Dejana Bodiroge i Pauliusa Motiejunasa u Beograd bila „razmjena ideja, pregled tekuće sezone i procjena buduće saradnje“.

„U svijetlu nedavnih članaka objavljenih u nekoliko medijskih kuća, Evroliga želi da saopšti: Predsednik Evrolige gospodin Dejan Bodiroga i izvršni direktor, gospodin Paulius Motiejunas, sastali su se sa izvršnim članovima Crvene zvezde i Partizana u četvrtak, 8. februara tokom njihove posjete Beogradu. Svrha oba sastanka bila je razmjena ideja, pregled tekuće sezone i procena buduće saradnje. Evroliga želi da zahvali klubovima što su ugostili njegove predstavnike“, stoji u saopštenju Evrolige.

Da podsjetimo, čak 11 klubova ima „A“ licencu Evrolige, i bez obzira na njihov učinak u pojedinačnim šampionatima, svakako su obezbijeđeni za elitno takmičenje u evropskoj košarci.

To su Efes, Barselona, Baskonija, CSKA, Fenerbahče, Makabi, Armani, Olimpijakos, Panatinaikos, Real Madrid i Žalgiris.

CSKA iz dobro poznatih razloga ne igra elitno takmičenje.

(Sportske net)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.