Kaluđerović: Zeta je dragulj Crne Gore pred kojim je novo razdoblje razvoja

0

Poslanica SNP-a Slađana Kaluđerović čestitala je svim građanima Zete dan opštine.

Njeno saopštenje prenosimo integralno.

Danas, dok slavimo Dan opštine Zeta, s ponosom ističemo da Zeta predstavlja dragulj Crne Gore pred kojim je novo razdoblje razvoja, modernizacije i prosperiteta u interesu svih građanki i građana Zete.

 

Ostvarenje samostalnosti Opštine Zeta bilo je samo prvo poluvrijeme, dok u drugom treba da vratimo Zeti sve ono što joj pripada, kako bi bila opština u punom kapacitetu. Na taj način stvoriće se pretpostavke za ubrzani ekonomski i sveukupni boljitak, za šta postoje veliki prirodni potencijali, koji uz vrijedne i marljive stanovnike predstavljaju neiscrpnu snagu Zete i ponos Crne Gore.

Uvjerena sam da će Zeta u narednom periodu mnogo više i bolje znati da iskoristi ogromne prirodne i sve druge razvojne resurse sa kojima raspolaže, odnosno stvoriti plodno tlo za investicije, inovacije i preduzetnički duh koji će zbirno voditi ka boljem i kvalitetnijem životu za sve naše građane i građanke.

Samo posvećenim i domaćinskim odnosom prema prirodnim bogatstvima Zete i predanošću u realizaciji značajnih infastrukturnih projekata od ekonomskog, privrednog i društvenog značaja možemo otvoriti vrata ubrzanog razvoja Zete.

U želji da na temeljima zajedničkog rada i mjerljivih rezultata potvrdimo da je Zeta na pravom putu, neka ovaj Dan opštine bude podsjetnik na obavezu da nam interesi građana i građanki Zete moraju biti na prvom mjestu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.