Čović: Neki huškaju na rat da bi spriječili podjelu Kosova

0

Vesli Klark i Madlen Olbrajt huškaju na rat da bi spriječili podjelu Kosova. To rade kako bi zaštitili lične interese u milionskom biznisu koji su razvili unutar lažne države. U ovom svijetlu, treba posmatrati i prijetnje ratom Edite Tahiri, a Nebojša Čović za Srpski telegraf otkriva sa čime je ovo u direktnoj povezanosti.

Nebojša Čović, bivši predsednik Koordinacionog centra i dobar poznavalac prilika na Kosmetu, u izjavi za Srpski telegraf najnovije prijetnje dovodi u direktnu vezu sa NATO:

– Imajući u vidu da su oni pod kontrolom međunarodne zajednice ili NATO u ovom slučaju, da li to Edita priča u ime NATO, u svoje ili nečije drugo ime? Ima stara srpska poslovica: „Ko želi rat, rat mu bio u kući“. Da li bi nam rat objavio NATO, Edita Tahiri ili kriminalno-terorističke skupine sa prostora KiM koje još nisu svjesne da je jedan dio Republike Srbije pod okupacijom, i to uz pomoć NATO? I da li je ovakvo razmišljanje ratoborne Edite zasnovano na činjenici da nam je svima potreban mir u regionu ili je zasnovano na sakrivanju iza sile kakva je NATO?, pita Čović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.