Advokat Mila Božovića raskrinkao DPS medije: Poruke koje objavljujete sa SKY aplikacije su poruke samo jedne osobe koja priča sama sa sobom, to je dokaz Božovićeve nevinosti!

1

Advokat Miroje Jovanović oglasio se povodom medijskih natpisa pro-đukanovićevskih medija koji su prethodih dana objavljivali spise iz predmeta Mila Božovića čime su pokušali da sprovedu njegovu javnu inkriminaciju u predmet koji se vodi protiv uhapšenog predsjednika opštine Budva.

Jovanović je u hitnom reagovanju kazao da SKY poruke gdje jedna osoba komunicira sama sa sobom nisu ni za sud ni za medije nego za psihijatriju!

„Povodom tekstova u jednom broju medija o navodnim materijalima sa tzv „Sky ECC“ aplikacije gdje učesnik u komunikaciji „priča sam sa sobom“ dužan sam da se oglasim. Ovo posebno jer se u tzv. „Sky“ materijalima koji su odbrani dostupni pominju i mediji koji su prenijeli predmetne jednostrane komunikacije, samo u drugom narativu, pa sam dužan da javnost upoznam sa kontekstom i sadržinom predmetnog materijala koji je objavljen u netačnom i malicioznom kontekstu“, napisao je Jovanović u izjavi dostavljenoj BORBI.

On kao prilog uz podnesak predat sudu 19.01.2024. godine dostavlja preko 20 dokumenata (dokaza i materijala), između ostalog i navodne komunikacije PIN-ovam između ostalih i F558C6.

„Ovaj materijal je dostavljen svim redakcijama u Crnoj Gori, istovremeno kada i sudu i u podnesku je označen rednim brojevima od 15 do 17. U tim navodnim komunikacijama označeni PIN-ovi šalju poruke na koje nema nikakvog odgovora – odnosno postoji navodna i jednostrana komunikacija nekog lica sa samim sobom“, pojasnio je Božović SKY materijal koji je objavljen na Đukanovićevim medijima

Budući da su pojedini mediji senzacionalistički preneli komunikaciju PIN-a F558C6 sa samim sobom, u kojem se, što sam dužan naglasiti pominju i riječi kao što su „tetak“, „krave“, „makse“, „stomačni“, „zatvor je zlatan“, „znojim se“, „srećan dan državnosti“ i više stotina raznih sentenci koje je anonimni autor razmijenio sam sa sobom pominjući i globalnu politiku, i domaće i strane političare, dužan je naglasiti ponovo – da ta osoba konkretnije označeni PIN komunicira sam sa sobom.

„Nije na odbrani da zaključuje da li se u konkretnom slučaju radi o senilnosti, halucinacijama, ili disocijativnom sipmtomima, ali ovakva jednostrana komunikacija svakako bi zahtjevala psihijatrijsku obzervaciju, a ne novinarsku a kamoli sudijsku pažnju i analizu. Stoga pozivam da redakcije koje predmetni materijal objavljuju, isti obrade sa dužnom pažnjom sa naglaskom da se radi o DOKAZU DA GOSPODIN BOŽOVIĆ NIJE KOMUNICIRAO SA TIM OSOBAMA – budući da je, kako smo naveli navodna komunikacijama u tim materijalima jednosmjerna, odnosno bez učešća drugog lica. Ljekarskoj struci ostavljam da izvede zaključke o činjenici da jedno lice razgovara samo sa sobom“, zaključio je Jovanović u saopštenju.

1 Comment
  1. Ivi komentariše

    Jel ti misliš da su ovi budale što ga drže u SPUŽU? Uhapsili su i Kurda ciaškog a ne Mila, sam je li? ☹️☹️☹️

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.