Vojinović: Jedinstvena opoziciona lista ruši režim!

1

Trenutna dešavanja na političkoj sceni govore da je sve vrijeme Socijalistička narodna partija bila u pravu, te da se sva politika aktuelne vlasti svodi na podsticanje podjela u Crnoj Gori, kako bi se skrenula pažnja sa stvarnih problema, koji opterećuje naše društvo, ocijenio je Mijomir Vojinović, funkcioner SNP-a.

“Od starta smo ukazivali da je ovako formiran Odbor za reformu izbornog zakonodavstva osuđen na propast, i da nikakvi tajni dilovi sa DPS-om ne mogu donijeti pomak ili boljitak. DPS ima jedan cilj, a to je podsticanje svađa u okviru opozicije, od kojih isključivo profitira aktuelni režim sa svojim satelitima.

SNP vjeruje da je put opozicionih partija usmjeren u pravcu smjene vlasti, ali još jednom podvlačimo činjenicu da nijedna partija pojedinačno ne može to uraditi. U startu smo pozivali na jedinstvenu opozicionu listu koja sigurno smjenjuje DPS.

I danas koristimo priliku da pozovemo istinske opozicione subjekte da nađemo minimum zajedničkog interesa da se suprotstavimo ovoj vlasti. Za ličnu i političku sujetu nije vrijeme. Pokazali smo na lokalnom nivou da možemo zajedno i ničija sujeta ne smije biti iznad opšteg interesa – interesa naroda.

Jedinstvena izborna lista, ukoliko se stvore uslovi za slobodne izbore je ključ pobjede!

Socijalističku narodnu partiju posebno raduje da su se i drugi opozicioni subjekti jasno izjasnili u pravcu odbrane jedine kanonske crkve – naše Mitropolije crnogorsko-primorske. Mi ni jednog trenutka nijesmo imali dilemu da stanemo u odbranu naših svetinja. Tako je bilo u Podgorici juna ove godine, tako će biti i u Nikšiću u subotu, 21. decembra”, poručio je on.

1 Comment
  1. Sity kvart komentariše

    Ruši. Ali treba se ujediniti. Vi to ne mozete evo 30 godina pa na znamo ni kako cete sada.

    Kad se vi ujednite i dogovorite to ce biti za pricu

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.