Milović: “Plava sveska” predstavlja nezapamćen skandal koji potpuno kompromituje šefa SPO-a Predraga Šukovića

0

“Plava sveska” Predraga Šukovića govori umjesto mene, i danas se obraća onima koji ozbiljne stvari pokušavaju da svedu na dnevnopolitičke interese, saopštio je ministar pravde Crne Gore Andrej Milović.

– Kompromitacija agenata naših partnerskih službi članovima OKG-a, između svega ostalog što nam govori „plava sveska“, predstavlja nezapamćen skandal koji potpuno kompromituje šefa SPO-a i veliki bezbjednosni izazov – napisao je Milović na Tviteru, pa dodao:

– Baš kako sam i najavio, jedva čekam kontrolno saslušanje u Skupštini Crne Gore i nove dokaze koje ću iznijeti na sjednici Odbora za bezbjednost o vezama šefa SPO-a sa OKG – zaključio je Milović.

Podsjetimo, advokat predsjednika Opštine Budva Mila Božovića – Miroje Jovanović, objelodanio je sve materijale i podneske koji su predati sudu.

Između ostalog, tu se nalazi i „plava sveska“, u kojoj su rukopisi Božovića i šefa Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) Predraga Šukovića, a što je potvrdio sudski vještak za oblast grafoskopije Radoslav Svičević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.