Ovo više nema smisla: Spajić i njegova Vlada za direktoricu Zavoda za školstvo postavili kadar DPS-ovog režima! (FOTO)

14

Vlada Milojka Spajića svakog četvrtka da ispunjava DPS-ove kadrovske želje.

To je bio slučaj i juče kada je za novog direktora Zavoda za školstvo izabrana Raba Hodžić.

Hodžić je samo jedan u nizu DPS-ovih kadrova koji je tokom prethodna dva i po mjeseca zavrijedio da ga vlada Milojka Spajića postavi na poziciju o kojoj su mogli samo da sanjaju za vrijeme DPS-ove vlasti.

Očito su PES-ovi ekperti i ovog puta cijenili preletačke sposobnosti svojih novih kadrova kratkoročno pozajmljenih iz redova DPS-a. Samo tako se može objasniti situacija da je Hodžić izabrana za direktora Zavoda za školstvo ispred Dragana Markovića iz Bara koji je imao više bodova od nje na rang listi.

Markovića je očito posla koštala činjenica da ga teren prepoznaje kao Srbina, a kada se ta DPS-ov vrednosni instrument upotrijebi prilikom imenovanja u javnoj upravi, onda je moguće da slabije rangirani kandidat ipak na kraju bude postavljen na poziciju.

A poziciju rukovodioca Zavoda za školstvo, institucije kojoj je glavna djelatnost obrazovanje naše djece, u narednom periodu pokrivaće osoba koja je svojevremeno pripadnost DPS-u dokazivala promovišući otvoreno ekremističku komitsku ideologiju.

Kao što možete vidjeti na slici ispod, Hodžić je pozvala svoje drugare komitlije da 21. maja 2021. okupiraju vrh Lovćena i Njegoševo grobno mjesto crvenim zastava.

 

Foto: Feksbuk

Hodžić je uputila poziv za komitsko nacionalistički uranak, u tipičnom suvrenističkom DPS-SD ruhu, sa daleke egzotične destinacije.

Opšte je poznato da su DPS i njegovi sateliti tadašnji događaj „Svi na Lovćen“, organizovali preko „neznanih“ „patriota“ i „komita“ koji su od bivšeg režima dobro avanzovali svoje lažno crnogorstvo.  Jedan od takvih eksponenata je nova Spajićeva uzdanica od koje očekuje da reformiše školstvo čiji je dio bila i tokom DPS-ove vladavine.

Foto: Fejsbuk

Nema sumnje da je masovnosti ovog patetitčnog nacionalnog okupljanja sa kojeg se psuju komšijske majke doprinio poziv preplanule Rabe Hodžić.

Šteta što sama Raba nije prisustvovala ovom komitskom pikniku,  nadamo se da je DPS-ov sendvič viška otišao u prave ruke.

14 Comments
  1. Donko Kvonović komentariše

    Kakve veze ima Raba sa Lovćenom?

  2. E viva komentariše

    Bravo Spajicu, pa ne mogu nepismeni i skrbavi rukovoditi

    1. Boro komentariše

      Koalicija ZBCG je u Odovicevom ministarstvu za drzavnog sekretara postavila Marinu Izgarevic, vojnika DPSa, i prethodnog ministra Brana Gvozdenovica.
      Naravno to Borbi ne smeta i time se Borba ne bavi, a sve je lako provjerljivo.

    2. Felacio MNE komentariše

      E viva Montenegro je bio povik talijanskih vojnika kada su montenegrinke naučili felacio.

  3. Xxxxc komentariše

    Pihhhhh. Ovo je uzassss šta radi ovaj čovjek

  4. BanananaBalkanu komentariše

    @E viva
    Sa dosta silikona glava ne boli.

  5. xman komentariše

    Ovo je predlog Ministarke Jaksic a Spajiceva Vlada to samo usvaja. Tako da je na njoj odgovornost.

  6. PRAVDA komentariše

    Raba je profesionalac i svaka joj cast. U potpunosti je zasluzila funkciju na koju je juce imenovama. Srecno… A zlobnicima daleko im kuca!

  7. TUTINAC komentariše

    Raba na lovćenu a njeni sunarodnici bošnjaci proglasili NJEGOŠA genocidnim u poslednjem bastijonù komunizma u evropi… ovo je da čovek zaplače šta se radi

  8. Pedja Krivokapic komentariše

    Milutin Djukanovic u epcg drzi desetine dps-ovaca na funkcijama

  9. Mikeli komentariše

    2020. je akumulirana cista pozitivna energija i trazila se visedecenijska pravda.
    Samo naprijed, Bog sve vidi.

  10. Сале komentariše

    Nema smisla zato što PES za smisao nudi svoje vođenje politike koju namerava da vodi kao kamuflirani DPS. Glavne pravce programa DPS-a i smjernice tog programa, čiji je cilj bio da, u Crnoj Gori, nestanu Srbi, PES grčevito pokušava da očuva u svoj zločinačkoj funkciji tih programskih smjernica.

  11. Draško komentariše

    Normalno je da normalne ljude, ne opterećenje nacionalizmom postave na prava mjesta. Vjerovatno vi iz borbe.me bi željeli da postave na to mjesto nekog Šešeljevog radikala. Upamet se dobro ovo je Crna Gora, bila i biće…

  12. Mая komentariše

    Kongruencija, novinari! Hodžić je jedna u nizu … Koja je . A ne u muškom rodu. Hodžić je žena

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.