Đurđev: Vučević je najbolje rješenje za premijera Srbije!

0

U intervju za najnoviji broj nedjeljnika Poredak Aleksandar Đurđev, predsjednik Srpske lige u pitanju koga vidi kao najbolji izbor za budućeg premijera Srbije, odgovara da što se Srpske lige tiče, tu nema nikakve dileme.

„Miloš Vučević, aktuelni ministar odbrane i predsjednik Srpske napredne stranke je čovjek koji je nasušno potreban našoj zemlji u ovim teškim i izazovnim vremenima. Njegovi desetogodišnji rezultati na mjestu gradonačelnika Novog Sada, zatim na mjestu ministra odbrane i, zašto ne pomenuti i to, istorijski rezultati koje je koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke postigla na izborima 17. decembra prošle godine su praktično besprekorni i ozbiljno ga kvalifikuju da zauzme mjesto predsjednika Vlade Srbije“, napominje Đurđev.

Đurđev dodaje da je riječ o čovjeku u koga povjerenje imaju građani, koji uživa veliko poštovanje u crkvenim krugovima, dokazanom patrioti i porodičnom čovjeku, ali i nekome ko nikada nije izdao ni svoju partiju ni povjerenje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i ko nikada ne bi ni izdao ni prodao ni svoj narod i svoju državu.

„Imam to zadovoljstvo da ga i lično poznajem godinama unazad i mogu da potvrdim da je riječ o visoko moralnoj osobi sa velikim ljudskim i profesionalnim kvalitetima kakva je našoj zemlji danas preko potrebna“, ističe Đurđev.

Dodaje i da podržava njegovu inicijativu za vraćanje obaveznog služenja vojnog roka.

„Do sada su mnogi to obećavali ali je Vučević privi uradio konkretno i formalno“, zaključuje Đurđev.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.