DPS-ovci su rođeni za fotelje: Šta Milov aktivista traži u Ministarstvu turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera? (FOTO)

5

I treća postdepesovska Vlada nastavlja sa praksom prethodne dvije da postavljaju osvjedočene DPS-ove kadrove na visokim funkcijama u ministarstvima.

Vlada Milojka Spajića je u prethodna dva mjeseca na rukovodeće pozicije u brojnim jedinicima u ministarstvima postavljala DPS-ove kadrove koje je teren prepoznavao tokom vladavine bivšeg režima.

Tako su brojni saradnici Duška Markovića, Ivana Vukovića, Milana Roćena zbrinuti unutar Ministarstva spoljnih poslova, Ministarstva finansija itd. Kamo sreće da su isti zadržani na pozicijama koje su pokrivali tokom DPS-ove strahovlade, već su Vladinim odlukama napredovali u službi.

Ne čudi to što su PES-ov premijer i ministri „slabi“ na DPS-ove uhljebe, ipak su oni do juče zajedno drugovali po dubini i širini i ispijali kafe u podgoričkim lokalima tokom pauza za ručak koje su se znali i odužiti, međutim, krajnje je nesuvislo da se DPS-ovi uhljebi postavljaju na visoke funkcije u ministartsvu kojim rukovodi funkcioner nap(r)aćene, do 30. avgusta, opozicione Demokratske Crne Gore.

Originalni Tomašević

To je slučaj sa Nikola Tomašević koji vrši dužnost sekretara u Ministarstvu turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera kojim rukovodi doskorašnji predsjednik Opštine Kolašin Vladimir Martinović.

Tomašević je u Martinovićevom resoru izabran za sekretara izabrala Vlada Milojka Spajića na telefonskoj sjednici 17. novembra.

Osvježeni Tomašević

Svaki iole razumni podržavalac tridesetoavgustovske parlamentrane većine se mora zapitati do kada će kadrovi DPS-a pokrivati visoke funkcije u državi koju je upravo DPS-ov sistem srozao na niske strane.

Da je Tomašević par ekselans ekspert, pa hajde da se zadrži kao profesionalac nikakve štete, međutim, radi se o klasičnom DPS-ovom aktivisti koji je (što pokazuju slike) sigurnim korakom u stopu pratio dojučerašnjeg gospodara Mila Đukanovića i koji je više vremena provodio po terenu i na DPS-ovim izbornim slavljima u zgradi stare Vlade nego li u kancelarijama u kojima se gradila „moderna, građanska i multikonfesionalna“ Crne Gore.

5 Comments
  1. Plotari komentariše

    Sto se bunite ,trazili ste ponovo zajednicki dps.treba da budu na najvise funkcije ,,plotari,,su sposobni.nisu oni ka aktivisti dzabe spijali i stavljali pluseve i minuse.rodjake i komsije su plotari spijali i ostavljali bez posla.sad treba neko da ih nagradi.

  2. Nsnevew komentariše

    MUP treba da ispita podatke Monstata. Posebno ove iz Rozaja i okoline sto su dopisivali da se vidi jesu li ti JMBG tacni ko zna koliko je tu fantoma . Svaki JMBG provjeriti kroz bazu

  3. Boro komentariše

    Martinovicev covjek od povjerenja, a postene ljude koji ih godinama podrzavaju Demokrate ćeraju od sebe!

  4. Novak komentariše

    A sto ne provjerite drzavnog sekretara Marinu Izgarevic koju je delegirala koalicija ZBCG?

  5. BATO komentariše

    Osvježeni“ha ha ha ha

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.