Dnevni horoskop

0
  • Ovan

    Ko­mu­ni­ka­ci­ja vam ni­je ja­ča stra­na, ta­ko da se po­ku­šaj uspos­ta­vlja­nja do­go­vo­ra ne­slav­no za­vr­ša­va. Emo­ti­v­no ste za­do­vo­lj­ni. Pro­mi­če vam da dru­ga stra­na ni­je otvo­re­na pre­ma va­ma. Gla­va je ose­tlji­va, na­ro­či­to si­nu­si.

  • Bik

    Na po­slov­nom sa­stan­ku ne pro­la­zi­te na­j­bo­lje. Sa­mo de­li­mi­č­no ostva­ru­je­te pos­ta­vlje­ne ci­lje­ve. Ja­ko ste tvr­do­gla­vi i in­si­sti­ra­te na svo­jim ide­ja­ma. Par­t­ner sve­sno izbe­ga­va sva­đu i po­pu­šta vam. Obra­ti­te pa­žnju na unos na­mi­r­ni­ca.

  • Blizanci

    Oče­ku­je vas raz­go­vor s na­dre­đe­nom oso­bom. Otvo­re­no go­vo­ri­te s ka­kvim sve pro­ble­mi­ma se suo­ča­va­te. Do­la­zi do po­bo­lj­ša­nja fi­nan­si­ja. Vo­le­li bi­ste da uđe­te u bra­č­nu lu­ku, ali vo­lje­nu oso­bu to ne za­ni­ma. Si­nu­si su ose­tlji­vi.

  • Rak

    Oče­ku­ju vas pro­ble­mi za ko­je ste u pr­vom tre­nu­t­ku mi­sli­li da će­te ih la­ko pre­va­zi­ći. Ispos­ta­vlja se da tre­ba i vre­me­na i tru­da da bi se re­ši­li. Ima­te pri­li­č­no po­se­si­van od­nos pre­ma par­t­ne­ru, što nje­mu ne pri­ja. Ci­r­ku­la­ci­ja je sla­ba.

  • Lav

    Na po­slu se suo­ča­va­te s pro­ble­mi­ma ko­je ne uspe­va­te da pre­va­zi­đe­te. Emo­ti­v­no ste ne­za­do­vo­lj­ni. Ko­mu­ni­ka­ci­ja s par­t­ne­rom je lo­ša, ta­ko da od­bi­ja­te su­sret. Imu­ni­tet je slab. Pri­li­č­no ste ose­tlji­vi.

  • Devica

    U kli­n­ču ste s po­slov­nim pro­ble­mi­ma. Oni ne po­pu­šta­ju, ne po­pu­šta­te ni vi. Dru­štve­ni ži­vot vas ne za­ni­ma. Par­t­ner vi­di da ste ne­ra­spo­lo­že­ni i umor­ni, pa po­ku­ša­va da vam po­di­g­ne ra­spo­lo­že­nje. Je­tra je ose­tlji­va.

  • Vaga

    Uko­li­ko ste pri­vat­nik u su­đe­nju, pre­su­da ne­će bi­ti do­ne­ta u va­šu ko­ri­st. Veo­ma ste za­bri­nu­ti zbog fi­nan­si­ja. Emo­ti­v­no ste za­do­vo­lj­ni. Od­nos s par­t­ne­rom je ha­r­mo­ni­čan. Mo­gu­ći su pro­ble­mi s ho­r­mo­ni­ma.

  • škorpija

    To­tal­no ste ne­za­do­vo­lj­ni po­slov­nom i fi­nan­si­j­skom si­tua­ci­jom. U obe obla­sti pri­su­t­na su ogra­ni­če­nja i za­stoj. Ne go­vo­ri­te par­t­ne­ru o svo­jim pro­ble­mi­ma po­što je evi­den­t­no da ga mu­če nje­go­vi. Mo­gu­ći pro­ble­mi ve­za­ni za reu­mu.

  • Strelac

    Ene­r­gi­č­ni ste i že­lj­ni do­ka­zi­va­nja. Na pri­li­č­no sa­mou­ve­ren na­čin odra­đu­je­te po­slov­ne oba­ve­ze. Ne­za­do­vo­lj­ni ste fi­nan­si­ja­ma. Dru­ga po­lo­vi­na ima uti­sak da joj ne po­sve­ću­je­te do­vo­lj­no pa­žnje. Ogra­ni­či­te unos hra­ne i pi­ća.

  • Jarac

    Po­sao je u fa­zi sta­g­na­ci­je. Pla­ši­te se da se to ne odu­ži i zbog to­ga po­či­nje­te da se ra­spi­tu­je­te za dru­gi po­sao. Ima­te po­tre­bu za emo­ti­v­nom blis­ko­šću, ali je vo­lje­na oso­ba u pro­ble­mi­ma i ni­je joj do lju­ba­vi. Ci­r­ku­la­ci­ja je lo­ša.

  • Vodolija

    Že­li­te da ostva­ri­te po­slov­nu sa­ra­d­nju sa stra­n­ci­ma. U tom smi­slu ini­ci­ra­te ko­mu­ni­ka­ci­ju i na­da­te se da će pri­hva­ti­ti vaš po­slov­ni pred­log. Od­nos s bra­č­nim par­t­ne­rom je sta­bi­lan. Pri­ti­sak je ne­sta­bi­lan.

  • Ribe

    Za­ni­ma vas po­slov­na bu­du­ć­nost. Po­slov­ni pla­no­vi ko­je pra­vi­te su du­go­ro­č­ni. Ima­te ve­ru u uspeh. Od­nos s bra­č­nim par­t­ne­rom je sta­bi­lan. Sve­sni ste da dru­ga stra­na ima pro­ble­me na po­slu. Zdra­vlje je sta­bi­l­no.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.