Mijailović najavio pojačanja: Beka očekujemo naredne nedelje, tražimo i centra

0

Prvi čovjek Partizana, Ostoja Mijailović, govorio je na Sajmu sporta u Beogradu, u otvorenom TV studiju Fakulteta za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“, i potvrdio da su u toku pregovori oko pojačanja. I da će ona uskoro obući crno-beli dres.

Prije svega, Ostoja Mijailović prokomentarisao je situaciju oko Artjoma Parahovskog.

„Što se tiče prelaznog roka, ni mi ni navijači nismo baš bili zadovoljni učinkom igrača iz takve kategorije kao što je Parahovski. Postigli smo zajednički dogovor da izađemo iz ugovora, na minimalnu štetu po Partizan i ostavili smo dio planiranog budžeta za dovođenje novog centra“, kazao je Ostoja Mijailović.

Dakle, stižu dva pojačanja…

„Iskoristićemo narednu pauzu koja će doći u roku od dvije nedelje kako bismo popunili tu poziciju, ali ćemo se prije toga baviti dovođenjem beka-šutera, kojeg tražimo već duže vrijeme“.

A onda i preciznije:

„Već naredne nedelje možemo očekivati igrača na bekovskoj poziciji. U završnoj fazi pregovora smo sa jednim kvalitetnim igračem, ali ne želim još da pričam o imenu, dok ne budemo potpisali ugovor sa njim. Nemamo pravo na grešku. Parahovski je bio jedan od rijetkih koji nije opravdao naša očekivanja, ali su svaka ostala pojačanja bila jako kvalitetna“, zaključio je Mijailović.

Najavljuje se i da bi Vilijam Mozli mogao da dobije novi ugovor.

„Svi smo svjedoci truda i rada Vilijama Mozlija i predložiću našim ljudima u klubu da postignemo dogovor da mu produžimo ugovor, ukoliko bude želio da igra za nas“, rekao je Mijailović.

Prokomentrisao je i TOP 16 fazu koju su crno-beli izborili pobjedom nad Ritasom.

„Mislim da je ovo velika stvar za Partizan, jer nam je bilo izuzetno važno da preskočimo prvu prepreku i dođemo do Top 16 faze. Kako sada stvari stoje, bićemo ili prvi ili drugi u grupi i zbog toga smatram da imamo šanse da prođemo i narednu fazu“, objasnio je predsjednik crno-belih.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.