Abazović: Niko Spajića nije raskrinkao kao njegov ministar Vuković, Evropu sad 2 ne možete da ostvarite!

0

Niko premijera Milojka Spajića nije raskrinkao kao ministar finansija Novica Vuković, poručio je poslanik GP URA Dritan Abazović.

On je ponovio da Evropa sad 2 ne postoji u Budžetu.

– Čekamo premijera da na Premijerskom satu donese papir. Ako ne donese papir onda ćemo znati kako se izbori dobijaju na prevaru. Budžet isti kao i kod 43. Vlade ali smo mi imali princip da svima rastu primanja. Novi budžet je zaboravio prosvjetare, javnu upravu i pravosuđe. Vidjećemo da li će plate podići zaposlenima u Specijalnom državnom i ostalim tužilaštvima –  rekao je Abazović.

Abazović je da će Vlada snositi posledice ukoliko ne podigne plate prosvjetarima

– Spajić govori neistine. Jedva čekam 28.12. da dođe ovdje. Mi smo otvorili radove Tivat-Jaz. Kao da živimo u Mapet šou. Spajić nas prvi dan zadužio 750 miliona evra u Vladi Zdravka Krivokapića. Palo je u vodu da ćemo bankrotirati i palo je u vodu da će plata biti 1.000 evra. Mi znamo gdje tražite pare, ali ih tamo ne možete naći. Moguće zaduženje ste ostavili na dvije milijarde. Emitovali su obveznice neuspješno. Program Evropa sad 2 ne možete da ostvarite. Vidjećemo gdje ćete se zadužiti i pod kojim uslovima – naveo je Abazović.

Lider URA-e je iskazao da ima velika očekivanja iz ZBCG-a i Demokrata da zajedno sa opozicijom koriguju određene stvari, kako za penzionere tako i za prosvjetare.

– Niste se pokazali kao ljudi od riječi do sad. Ako se zadužimo zbog potrošnje, očekujte da napadi na vas budu tako da nekim ljudima koji sjede u Vladi budu jako neprijatno. Ne smijemo dozvoliti da neki ljudu uzmu novac i nestanu sa scene – zaključio je Abazović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.