Specijalni tim NATO-a stigao u Crnu Goru: Kreće obračun sa Borbom i IN4S-om, spremaju obaranje portala!

1

Specijalni tim NATO-a, među kojima ima i obučenih za hakersko djelovanje, stacioniran je u Crnoj Gori i tu će ostati narednih mjeseci, saznaje Borba.

Prema našim saznanjima, biće stacionirani u Podgorici i odatle će kontrolisati rad internet portala.

Glavna meta im je, kako je već i najavila Džudi Kuo, otpravnica poslova u Ambasadi SAD-a, rad portala Borba, IN4S i Sputnjika. Kako nam je potvrđeno iz više izvora, oni preuzimaju potpunu kontrolu za praćenje rada nepodobnih medija, a ANB više neće biti uključen u taj proces.

Borba je jedina, ekskluzivno pisala prije par mjeseci o dolasku NATO agenata i to se sada potvrdilo kao tačno.

Njihov zadatak će biti da kontrolišu u prate rad pomenutih portala i sve kontakte. Takođe, raspolažu savremenom opremom, koja im služi za hakerske upade i obaranje sajtova i portala kad procijene da je to neophodno.

Očigledno je da im naš portal, kao i druga dva targetirana portala, kvare idilu koju su napravili stavljanjem pod svoju šapu svih ostalih medija u Crnoj Gori i da trpe ozbiljnu štetu.

Da su informacije koje objavljujemo tačne potvrđuju i iz NATO-a.

“NATO kontrahibridni tim za podršku ove sedmice boravi u Crnoj Gori, kazao je u Briselu generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg, govoreći o borbi sa hibridnim prijetnjama sa kojima se Crna Gora suočava, o čemu će biti riječi na sastanku ministara vanjskih poslova.

Ofanziva NATO agenata: Formiraju centar za prisluškivanje u Podgorici, pred izbore u Srbiji i Crnoj Gori!

1 Comment
  1. Marsovac komentariše

    Raspascese NATO do izbora!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.