Jakara: Nema tajni između nas i Budućnosti

0

Kompleks mlađeg brata ne postoji kod košarkaša SC Derbija. Studenti su u prošlosti znali dva puta da šokiraju Budućnost. Drugu pobjedu ubilježili su na startu nove sezone, u polufinalu Superkupa ABA, tako da sa puno optimizma očekuju meč 13. kola regionalnog takmičenja protiv Plavih u subotu od 19 časova.

U Morači će se sresti solidan broj košarkaša koji su ljetos promijenili dresove. Bivši strateg SC Derbija, Andrej Žakelj je usred sezone sjeo na klupu Budućnosti, u čijem sastavu su sada Andrija Slavković i Flečer Megi. Sa druge strane, Studenti su jači za bivše igrače kluba iz Njegoševog parka, Kenana Kamenjaša i Igora Drobnjaka.

Budućnost je odlična ekipa, sa Jogijem Ferelom dobila je širinu u napadu. Nema tu mnogo detalja koji mogu da se sakriju. Andrej zna nas, mi znamo njihovu ekipu… Mislim da možemo pružiti dobar otpor. Budućnost jeste favorit, ali mi ne idemo na derbi sa bijelom zastavom već idemo na pobjedu“, poručio je trener SC Derbija, Dejan Jakara.

ABA LIGA, 13. KOLO: petak od 18: Cedevita Olimpija – Cibona; subota od 17: Mornar – FMP, 19: Budućnost – SC Derbi; nedjelja od 15.00h Krka – Borac; 17: Zadar – Partizan, 19: Crvena zvezda – Split; ponedjeljak od 18: Mega – Igokea.

http://

Standings provided by Sofascore

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.